Ziperall/OnePiece

När jag var i kista med Tilda så var jag bara tvungen att prova en ziperall. Jag har faktiskt blivit lite sugen på att skaffa en att ha hemma. Sån där mysig pryl man har när man bara vill ha det mysigt. Men ha en sån i skolan, det skulle jag aldrig ha, men hemma är det okej! :D Dom är faktiskt rätt mysiga ändå!
Det här som jag har på mig nedan var den jag provade på H&M. ↓

Crying

Idag hade vi hemkunskap i skolan och vi bakade äppelpaj! Pajen blev supergod!
Ska nog prova göra det hemma någon gång också. Jag brukar inte baka eller laga mat så ofta så det kan ju vara kul så lär man sig lite också.
Sen har jag hängt in kläder i garderoben, alla kläder är inte inne än men det blir färre och färre som ska in. Sen kanske jag lyckas med att städa mitt rum.
Haha, sen tittade jag mig i spegeln, då började jag fejk gråta. Alltså absolut inte på riktigt, men jag fick lust för att jag är sämst på att fejk gråta och jag lyckades faktiskt rätt bra! Jag fick ut dom där jäkla tårarna. ^^
Jag satt och låtsas grät som om hela världen hade gått under...
En flod av tårar...

Cirkus start!

Hej!
Jag kollar på Pretty Little Liars just nu, men snart ska jag käka middag sen ska jag iväg på första cirkus träningen efter sommarn! :D Ska bli riktigt kul! Har längtat för mycket, jag var ju på cirkuslägret men självklart vill man ha mer!!!
Måste fixa fler bilder... :P

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig! Men jag svarar på alla era kommentarer imorgon! Kanske på morgonen om jag hinner!
Hejdå! :)

Gårdagen

Igår var jag ju på Skeppsholmen och såg Hoffmaestro, Timbuktu, Näääk, Nimo, Ison och Fille, Stor och Labyrint. Hela konserten var jättebra! Jag filmade lite på Hoffmaestro, men dom flesta videosarna blev det dålig kvalitet på men denna blev väl ändå sådär. Det var mycket MYCKET bättre live än annat. Säkert bästa konserten jag varit på!
Här får ni se en låt dom framförde, det var helt galet ibland, vi skulle springa fram och tillbaka (annan låt och video) så det blev helt CRAZY!

Timbuktu och Hoffmaestro

Om inte för lång stund ska jag åka till Skeppsholmen och se Timbuktu och Hoffmaestro! Ska bli jätteroligt! Det kommer vara några fler där som spelar tror jag, men jag vill mest se Timbuktu och Hoffmaestro. :)
Kortare sagt, jag kommer inte kunna blogga så mycket mer idag. Jag kanske skriver något inlägg snart igen men annars blir det väl imorgon. Konserten slutar ju vid 23.00 ungefär, sen ska jag åka hem och det tar ett tag, så jag tror inte jag kommer orka.
Men ni får ha en bra dag/eftermiddag/kväll! :D

Då var man tillbaka från Träffen!

Ikväll var ju somsagt jag och Tilda på Träffen och jobbade! Vi käkade middag innan, sen hjälpte vi till och stod i kassan, städade och hjälpte till med det som behövdes göras. I övrigt så grillade vi korv, spelade spel, och busade lite, hihi.^^
Jag hade iallafall väldigt roligt ikväll! :D

Har ni haft en bra kväll? :)

.

Hej!
Jag har inget intressant att berätta så jag känner inte för att skriva ett långt inlägg just nu.
Jag har iallafall varit i skolan idag där var det väl det vanliga. Sen lite senare ska ju jag och Tilda till Träffen.
Vad har ni gjort idag? :)



Nu på lördag

Gokväll!
Jag ska ju på konsert på fredag, det ska bli jätte kul! Då ska jag se Hoffmaestro, Timbuktu och några fler! Konserten kommer hålla på i några timmar på kvällen och jag kommer vara där med min bror och någon mer som vill se! :D


Hehe, tog bara ett par google bilder för att jag ska göra lite annat nu innan jag ska sova.
Ha en bra kväll! :)
( http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=446645 ← Klicka för att komma vidare! :P Jag tipsar! )

Gavin Degraw

Kollade in lite bloggar och såg en som hade lagt upp några covers på en kille. Han sjunger och spelar riktigt bra!
Jag själv skulle vilja spela in en cover, men grejen är det att jag tycker inte jag sjunger så bra och så kan jag inte spela något instrument så bra. Eller jag kan spela lite men inget proffs är jag inte... Men titta på denna cover, visst är han duktig? :)

Jakobsberg C

Hallå där!
Idag efter skolan var jag med Tilda och Julia. Vi gick till Jakan och kollade lite. Vi åt lite på Burger King: Lökringar, Pommes, Vatten och mjukglass! Sen köpte vi lite godis. Asså jag känner att jag äter "väldigt" nyttigt.. Men iallafall, sen gick vi till en lekpark och blev till 5 igen... Vi hade roligt och det är väl det bästa! :D

Vad har ni gjort idag? Något kul? Berätta!

En sak du kanske inte visste

Jag är en sån som nästan alltid känner att jag behöver och vill hämnas. När någon gör något, det kan vara ett litet skämt eller vad som helst, men då brukar jag alltid göra något tillbaka.. Jag vet inte varför och det känns lite skumt. Jag brukar tänka på det och skratta åt att jag gör så. Så tänker jag: Nej, jag ska bara strunta i det, jag behöver inte hämnas för att någon skojade med dig... Men varför?! :O Hahah, hur sjutton lyckas jag att alltid vilja hämnas. Jag är konstig, det erkänner jag. Fast jag måste faktiskt säga att det var länge sen det hände, eller iallafall ett tag sen :)
Så passa er för mig, jag kan bli farlig ibland! Mohahah höhöhö..

Klar med det ena, börja med det andra

Nu har jag kollat klart några avsnitt av Pretty Little Liars. Åhh, det är så spännande!
Jag ska efter detta inlägg hoppa in i duschen och göra mig fin och ren. Känner mig inte så fräsch när jag inte duschat på några dagar...
Ni får ha en superbra kväll! Så kanske jag slänger in ett inlägg senare om jag orkar! :)

AWESOME bild som min mamma tog förut. Galet fin! :)

Pretty Little Liars

När jag tittade på Pretty Little Liars så helt plötsligt började dom prata om Justin Bieber, haha. Jag är inte ett lika stort fan av Justin som jag var förut men när jag hör han så blir jag extra uppmärksam. Är det någon som gillar Justin Bieber? :)
Nu ska jag fortsätta kolla, jag ska fixa lite bilder och inlägg så jag bloggar nog mer snart! :)


Super Mario

I flera dagar har jag haft den där Super Mario låten i huvudet. Så har jag gått runt och sjungit på den och dansat... Det är irriterande! 
Idag var det iallafall helt vanlig dag. Jag hade utvecklingssamtal klockan 15.00 och det var väl som alla andra samtalen, man pratar om mina mål och hur det går i skolan och allt sånt. Sen följde pappa med oss så åkte vi hem och åt fika. Min mamma hade bakat maränger och dom höll inte så länge... Jag höll i en maräng (eller trodde...) och så försvann den bara! :O Haha, ingen kanske förstår, men dom var inte så hållbara.


Om ni redan lyssnat, stackars er. Hoppas ni inte får låten i huvudet som jag gjorde!

Godmorgon!

Hejsan alla nyvakna människor!
Just nu lyssnar jag på musik och väntar på att klockan blir lagom mycket så jag kan gå till skolan.
Förut var jag ute och fotograferade lite också, mest på en massa spindelnät! Det fanns jättestora och mycket spindelnät på våran tomt! Men jag har inte hunnit lägga över bilderna så jag gör det i eftermiddag förhoppningsvis! :)
Vad ska ni göra idag? :)


En gång på Görväln

Vinn och få gratis glass!

Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)


Sommaren kanske snart är över, men det kan vara gott med glass ändå! Och speciellt om man kan få den gratis! :)

Bild av Tilda


Ajaj

Bloggningen har förmiskats en del under sista tiden. Dels för att jag inte haft någon tid och att jag har ju börjat skolan så då gäller ju en massa andra saker också. Läxor och prov kommer, sporter och aktiviteter börjar igen och tiden blir allt mindre för bloggen! Men jag ska göra mitt bästa, det kan jag lova!
Fast just nu tyvärr har jag inte så mycket att säga, ska till och med gå och lägga mig snart!
Bild från idag. Vi tog lite bilder och antingen blev Tilda bra och jag inte lika bra eller tvärtom... LYCKAT! Men denna bild blev väl rätt bra ändå :)

Om idag

Hej!
Idag var det skola igen då. Nu har vi börjat arbeta på riktigt och snackat en massa om dom nya kunskapskraven. Vi 8:or ska ju få nya, nu blir det ju betygen F, E, D, C, B, A och inte IG, G, VG och MVG som det var förut.
Jajja. Efter skolan gick jag hem i regnet och satte mig vid datorn. Sen har jag kollat på The Nine Lives Of Chloe King och facebookat lite. Är det någon som vet vilken kanal och när The Nine Lives Of Chloe King går på tv? För det vet inte jag och jag vill veta! Så kommentera!


(Har inga nya bilder just nu tyvärr..)

Cirkusläger

Hejsan!
Jag har inte bloggat under helgen eftersom jag har varit på cirkusläger!
Det har varit jätteroligt, jag har träffat en massa andra cirkuskompisar, tränat, lärt mig mycket mer och haft en massa kul!
Vi tränade flera timmar per dag, käkade lunch i skolan och sov i den lilla idrottssalen i skolan. Sen såg vi på två cirkusfilmer på fredags och lördagskvällen.
Sen kom jag hem med världens träningsvärk! Jag har ont i hela kroppen! Lagom kul får jag säga...

Somebody To Love

Här är musikvideon till Somebody to love av mig och Tilda.
Vi gjorde filmandet för längesen men redigeringen gjorde vi klart idag!
Så kolla och tyck till! :)

Musikvideos

Idag var jag med Tilda.
Efter skolan gick vi till Ica och köpte Jätten - Smultron, otroligt goda!
Sen gick vi hem och fixade med våra två musikvideos. En har vi hållt på med jättelänge och nu är vi äntligen klara! Sen har vi gjort lite mer på en annan som ni får se senare i framtiden!
Videon håller på att laddas till youtube så jag lägger in den när den är klar! :)
(Bild från google.se)

Morgon

Idag vaknade jag 06.30. Wohoo!
Så denna morgon har jag duschat, käkat frukost, fixat mig ett långt tag och suttit/sitter vid datorn!
Det är kul att vakna tidigt för då har jag en massa tid på mig och slipper stressa.
Idag är det kort skoldag som gäller.
Vi börjar nio och slutar klockan ett.
Dagen har inte hunnit bli så mycket mer spännande än så.
Hejdåå!

Första skoldagen

Idag var det ju första skoldagen!
Det gick väldigt fort. Vi fick veta lite information och sånt som händer i 8:an, annars var det väl inte så mycket mer.
Efter skolan som slutade 11.00 var jag med Tilda. Vi gjorde lite på våran musikvideo och kollade på gamla videos, var ute och så. Sen kom Elin och Julia hit, det blev inte en riktig överraskning eftersom vi nästan förstod att dom skulle komma.^^
Men vi hade skoj!
(Jag vet, tog den här bilden förut men ville ha den stoor..)

Ung08 igår

Igår var jag ju med Elin och Tilda på Ung08 inne i stan!
Hahah, på vägen till kungsan så gick vi förbi några rosa aliens. Dom var jätte läskiga!! Det var en som gick fram till mig så jag blev rädd och började skrika och springa runt Tilda och Elin. :O
Vi gjorde en massa roligt! Vi gjorde en massa frågesporter, kollade runt lite, tävlade i Singstar, provade att prata i radio hos The Voice och mer!
Senare skulle Tilda och Elin åka hem, men jag skulle stanna och se konserten med brorsan och hans kompisar. Så jag gick runt och lallade i ungefär en timme. Då såg jag det mesta av konserten. Såg bland annat Newkid, Crossfire, någon dansgrupp och några jag inte visste vilka det var. Vi såg Rabih under dagen också!
Jag ville egentligen se Mohombi, men han var typ sist och det slutade typ vid 01.00, så vi åkte hem vid 23.00.
(Jag tog knappt några bilder under dagen, så ni får en random bild från Gotland!)

Happy!

Min mamma ringde mig idag och pratade om teater på Calle Flygare. Jag har ju gått på teater i 4 år nu men ville byta till Calle Flygare. Först fanns det plats för mig i måndags gruppen men jag har ju cirkus då så nu kunde jag byta till på onsdagar kl 17.00 till 20.15! Hoppas bara det funkar med skolschemat eftersom det börjar ju klockan 5. Men tänk, 3 timmar och 15 minuter teater en gång i veckan! Mitt drömliv har äntligen kommit! ♥

Ung08

Hallå där!
Idag har jag bara skruvat garderob. Det har väl inte varit det bästa jag gjort, men det är inte så långt kvar nu! Det är lite av inredningen kvar och dörrarna.
Men iallafall, imorgon ska jag, Juliette, Julia, Tilda och Elin till Ung08! Jag vet inte alls hur länge vi ska vara där eller när vi ska åka och så, så det måste jag bestämma med dom! Jag vill gärna vara kvar till kvällen och se Mohombi, Ison & Fille, Newkid och några fler, men jag vet inte om dom andra vill och kan. Man vill ju inte vara ensam...

Just me

Go´kväll gott folk!
Just nu lyssnar jag på musik, men är påväg till att gå och sova!
Den här sommaren har gått riktigt fort! Eller hela det här året!
Tänk er! Det har varit vår, skolavslutning, sommarlov och snart kommer hösten! Okej, inte än kanske men det är väl på väg. Om tre dagar börjar ju skolan igen!
Det känns som att det här sommarlovet har varit mitt bästa! Jag har fått göra allt jag ville göra på mitt sommarlov, åka utomlands, sola, bada, åka till Gröna Lund med kompisar, varit på teater läger 1 vecka, ska på cirkus läger en helg, faktiskt nästa helg! :D

En dag med Julia

Imorse monterade vi upp en 50cm stomme. Sen träffade jag Julia
Vi gick ute och pratade, köpte glass, tog lite bilder och kollade 1 avsnitt av Teen Wolf och 1 avsnitt av The Nine Lives OF Chloe King!
Tog lite få bilder med min mobil, dom flesta blev suddiga...
Men vet ni vad? Jag håller på att spara till en systemkamera!
Jag hoppas det går fort för jag behöver en och vill ha en kamera väldigt mycket!

Modeller: Julia, Jag, Klubba.
Min pappa köpte pizza som vi åt till middag idag, då fick vi även en varsin klubba! :P

Fortsätter arbetet

Idag har jag och pappa somsagt varit på Ikea och köpte en ny garderob till mig!
Än så länge har vi bara hunnit göra en stomme. Vi mötte tyvärr på några problem på vägen så det måste fixas. Annars är jag väl riktigt nöjd! Men det är långt ifrån klart, så vi fortsätter mer imorgon!
Bilderna som jag tog med min mobil funkar tydligen inte att lägga över till datorn nu, så ni får se resultatet imorgon eller när det är klart!
(kunde inte få större :()

Ny garderob!

Hej!
Nu har jag duschat och käkat frukost, otroligt för att vara mig!
Jag provade också min nya hårinpackning. Jag märkte det när jag kom ut ur duschen, att mina kusiner har samma, för jag kände igen lukten så mycket och nu har jag gått och luktat på mitt hår, haha.^^
Idag ska jag städa hela mitt rum så det blir dammsugat och inga saker på golvet och skinande rent ska det bli! Sen ska jag åka till IKEA och skaffa en ny garderob! Jag ska köpa ungefär en likadan som jag har hos min mamma. Min garderob som jag har nu är jätte dålig och lådorna sitter inte ens kvar... Jag har väldigt mycket kläder så jag behöver något riktigt stort att förvara dom i!
Ungefär såhär ser den garderoben ut som jag tänkte köpa:
PAX Garderob med skjutdörrar, svartbrun, Uggdal grå Bredd: 200 cm Djup: 66 cm Höjd: 236 cm
(Bild från ikea.se)

Nya skolprylar

Jag var i Jakan idag och köpte mig lite nya saker till skolstarten!
Jag vet inte om jag är nöjd med inköpen, eller jo det är jag ju, men man måste och behöver det så. :)
Det är inte ofta jag tycker det är kul att börja skolan, men nu helt plötsligt tycker jag det!
Det är en sak jag älskar med mig själv, jag är alltid positiv! Och det är ju bra? :D

Min hjärna tänker för mycket!

Kul kväll man har haft.
Ont i huvudet
Suttit vid datorn
Ont i huvudet
Gått en sväng med Tilda
Ont i huvudet
Ätit middag
Ont i huvudet
Sitter vid datorn
Känns otroligt skönt att ha ont i huvudet hela kvällen.. Jag ska nog ta och gå och lägga mig ganska snart, jag somnar ofta mycket lättare när jag har ont i huvudet och då kanske jag kommer upp bra tid imorgon! :)
Mmm fanta!

Tränat

Hej!
Jag kom hem från gymmet för ungefär en timme sen. Det gick väl bra idag, fast jag hade ont i huvudet så det var väl inte lika skoj. Jag funderar på att skaffa ett medlemskort på Friskis & Svettis så kan jag träna hur ofta jag vill där. Jag måste verkligen börja träna mer än vad jag gör nu. Vi ska ju springa 8 km nu i 8:an och jag känner att jag inte har så bra kondition så det kan va smart.
(oops, glömde publicera, hehe :P)

Right now

Tjenamors!
Idag vaknade jag vid 9! :D
Hahah glad flicka här.
Just nu kollar jag på Sjunde Himlen och ja, idag ska jag göra någonting, men jag har inte något speciellt bestämt än. Jag ska kanske åka till Jakobsberg C och kolla lite grejer. Sen ska jag ner till gymmet och träna lite :)
Jag på Gotland och den fina solnedgången!

CSI

Nu har jag kollat klart på CSI och ska faktiskt gå och sova, på riktigt!
Jag är sån som nästan alltid går och lägger mig sent (hehe, det här kanske inte är så speciellt tidigt om man tänker efter). Men iallafall, nu ska jag gå och sova eftersom skolan börjar om mindre än en vecka! Så jag måste komma in i den "rätta" tiden och lägga mig lite tidigare och gå upp tidigare. Sen måste jag ju skaffa mig lite skolprylar: pennskrin, pennor, sudd och sådant. Det gör jag antingen imorgon eller i helgen.
Men jaja, det är fortfarande sommarlov så man ska njuta av dom sista dagarna. Men just nu är det sova som gäller. Godnatt! :)

Kortfilm av mig och Tilda

Idag var jag med Tilda, och vi gjorde en amatör kortfilm! Jag lovar er, filmningen blev inte så lyckad och det blåste lite och ja, vad mer kan man säga? Men ni får titta själva! :D

Lite shopping

Idag var jag ju somsagt inne i stan med Julia och kollade på Harry Potter. Filmen var bra! :)
Innan filmen köpte jag lite saker. Jag är nöjd med det lilla inköpet jag gjorde! :)

Harry Potter

Idag ska jag och Julia gå och se Harry Potter och dödsrelikerna del 2 på bio!
Vi ska iväg lite senare in till stan och se den i 3D. Jag är inget stort Harry Potter fan men jag brukar vilja gå och se filmerna, rätt spännande eftersom det är ju sista filmen nu!

Obs! Bilden på mig och Julia är gammal! Flera år sen. Men jag hittade ingen bättre för tillfället...

Mina kläder för idag

(Det blev något konstigt med bilden så det gick inte att få större)
Idag valde jag faktiskt att ha uppsatt hår! Jag brukar aldrig ha det. Jag kan ha haft det allra högst 10 gånger i mitt liv... Jag vet inte varför riktigt, men jag har aldrig känt mig fin i det på något sett. Men idag så kände jag inte så! Med hårbandet blev det ju mycket bättre också! :)

Every tear

Jag lekte lite i Gimp och provade lite nya penslar som jag skrev om tidigare. Det blev kanske inte det snyggaste jag sett med helt okej blev det iallafall. Fast den var ju inte alls svårt gjord, det vet jag. Men det är kul och prova lite och sådär. Och.. jag vet att den är heelt svartvit men ni får bedöma själva, blev denna bild ful, fin eller okej?


Penslar till Gimp

Nu har jag suttit ganska länge och laddat ner en massa fina penslar till Gimp!
Jag laddade ner penslarna från dessa två sidor:
(Klicka på bilderna för att komma till sidorna)


Collage

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, fixar med bilder och bloggar. Jag har nästan alltid samma problem varje kväll... Jag sitter vid datorn och tänker att jag ska gå och lägga mig, men jag fastnar ofta vid datorn i sitter kvar där i ett tag till. Hömhöm. Men nu ska jag ta och sova! Vet ni vad förresten? Jag börjar ju skolan om en vecka! Så det kan nog vara smart att börja gå och lägga sig tidigare och öva på att gå upp tidigt!

Här är ett collage jag gjorde tidigare idag. Inte så märkvärdigt, men jag gillar när man gör något mer med bilderna och inte bara lägger upp en enkel bild bara sådär. Det blir så mycket roligare på något sett!

Amandor på scenen

Tog en massa bilder på Gotland. Så nu har jag klistrat in alla i en bild så att det är flera jag på bilden.

Hahah, underbart snygg eller hur? ;)

Roligt man har

Idag har jag ingenting roligt gjort. Jag har redigerat lite bilder och filmer, det är väl rätt kul det med men inte hela dagen kanske. Men jag gjorde iallafall en kort film på när vi (jag) hoppade från klipporna i Kyllaj på Gotland! Inte så värst mycket men jag känner att jag vill lägga upp mer videos på mig på bloggen. Det är väl bra? :)

Gilla min blogg på facebook!

Nu har jag gjort en gilla sida på facebook! Så nu kan du gilla min blogg på facebook :)
Jag ska försöka sätta in en länk i menyn, men jag lyckades inte så bra igår...
Så klicka →HÄR← eller här ↓ för att komma till sidan! :D

Har du frågor?

Har du något du vill fråga mig? Några tips? Någon du vill se mer av i min blogg? Från allt du kan komma på, så är det bara att kontakta mig! :) Inte svårt alls!

Min dag

Dagen gick inte så fort i början. Jag satt mest vid datorn och gjorde inte så mycket annat. Men sen åkte jag till Julia vid halv 5. Vi satt vid datorn, var ute och gick, pratade en massa (mest om tv-serier, haha!) och hoppade studsmatta. Vi gjorde en liten "kalender" också. Min är verkligen inte full... På 1 1,5 veckor har jag bara 3 saker bestämt. Och allt har med Julia att göra, haha! ^^

Wishing is just wanting something not to be the way it is, but this is the way it is

Jag önskar
Jag önskar
Jag önskar
Nån gång ska väl drömmar bli till verklighet, men att önska något, gör det mycket svårare.
Man får inte alltid som man vill, det är bara att acceptera.
Men glöm inte att acceptera den du är.
Det mest speciella med dig är att du är dig själv, och inte låtsas vara något annat.
Man ska lära älska sig själv.
Innan man har lärt sig att älska sig själv, kan man inte älska någon annan.



(Texten/dikten skrev jag själv, men jag berättar inte om mig själv. Jag hoppas ni förstår vad jag menar. :) )

Nö ble ja föbannad

Jag blir galen!
Det är såna där "bananflugor" överallt i hela huset!
Jag har bara smällt till några och det känns som att dom aldrig försvinner!
Jag var tvungen att säga det, i övrigt blev detta ett rätt tråkigt inlägg...
Så då slänger jag in dagens låt - Min favoritlåt just nu! ♥

Pretty Little Liars


Jag har tittat klart på The Secret Life Of The American Teenager så långt det går just nu. Det är så synd för jag vill se mer! Men nu har jag börjat med ännu en ny serie: Pretty Little Liars! Jag har bara sett ett avsnitt än så länge, men det är riktigt bra och väldigt spännande så långt jag sett!
Snart ska jag titta ett avsnitt till och kanske göra något annat lite vättigare... Men det får vi se då! Man ska leva i nuet och nu ska jag titta på Pretty Little Liars!
Hejdååå :)

What the hell

Rubriken skrev jag bara för att jag lyssnar på den låten, inget annat :P
När jag var på Gotland och låg på stranden och solade, fick min mamma ett spännande samtal.
Det jag hörde av det min mamma sa var "åh tack så mycket. Det är ju underbart! Amanda kommer bli riktigt glad!". Och gissa om jag blev glad? Jo för att det var så att det var min rektor som ringde (mmmm, jätte kul att rektorn ringde tänker ni säkert.), men grejen är det att hon ringde och sa att jag skulle byta klass till 8a! :D Jag har nästan sen jag började 6:an tjatat om att jag ville byta klass, och nu får jag det så jag är riktigt glad!
Varför vill jag det? Jo för att jag har aldrig känt att jag har trivts i min klass. Och jag har alltid känt att jag vill gå i en annan klass och med mer arbetsro. Den här nya klassen har jag en massa vänner i, och jag tror att jag kommer trivas mycket bättre där. :thumbup:

Hem ljuva hem!

Nu är jag hemma!
Kom hem vid 10 imorse men har packat upp och gjort lite annat innnan just nu.
Jag har haft en toppenvecka på Gotland! Vi har badat, solat, haft roligt och shoppat lite! :D
Jag skulle gärna vilja visa alla bilder, men det är väldigt många och alla finns på mammas kamera... Så jag ska lägga över dom senare när jag får tid så får ni ett mega stort inlägg med bilder och nytt från Gotland!
Bloggningen kommer startas igen och hålla på som vanligt som den gjorde innan resan. Som jag sa så fungerade tyvärr inte internet så jag har inte haft någon tillgång till internet. Nu känner jag för att blogga riktigt rejält! Får se om jag gör det nu då :D
Stadsbild från tidigare resa.

Bloggar från Gotland

Hej!
Jag är hemskt ledsen över att jag inte har kunnat blogga!
Det är så att internet inte har fungerat så bra här så jag har fått problem med bloggningen tyvärr...

Här på Gotland har jag det jätte bra!
Vi har badat och solat en massa.
Idag har vi varit i Kneippbyn på vattenlandet och åkt en massa. Det var jätte kul. Sen spelade vi minigolf och jag kan berätta att jag är sämst på minigolf, om jag inte RÅKAR få tur... Så jag kom sist iallafall. Det sög, för den som vann skulle få en gratis glass vid hamnen.

  

Gamla bilder ur arkivet. Ni får en massa bilder här ifrån Gotland när jag är hemma. Just nu är jag rätt trött och orkar inte sätta in sladden i datorn och allt det där.

Ha det så bra! :)


Rekommenderar STORT!

Jag älskar tv-serier och om det är fler där ute som gör det så rekommenderar jag nu (igen) en tv-serie som jag älskar!

Ni har hört talas om den förut om ni läst tidigare inlägg.
Den heter The Secret Life Of The American Teenager. Den handlar om en tonåring som blir gravid och en massa lögner, vänskap, kärlek. Den är helt klart värd att se!

Bara så ni vet så kan vissa serier som denna och 90210 som jag har rekommenderat väldigt "beroendeframkallande". Men ni väljer själva om ni vill se dom eller inte, men jag tycket dom är riktigt bra och därför vill jag rekommendera dom för er! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus