Amanda vart?

Ja nu är jag på Gotland! Härligt va?
Jag hoppas jag lyckas få bloggen uppdaterad under veckan. Annars har jag väl tidsinställda som reserv. Men nu när jag har med datorn så kan jag väl skriva några inlägg! :)

Dagen innan imorgon och dagen efter går

Idag har jag fixat en del grejer tills imorgon när vi åker!
Jag har packat, laddat ner musik till ipoden, åkt till Julia med nycklar, städat och lite till.
Wiee, det ska bli så kul! Fast jag får alltid den där känslan att man har glömt något, och det är väldigt irriterande! :O Då går man och oroar sig för att man har glömt något men vet inte vad det kan vara.

Sorg

Nu har jag tittat klart på säsong 3 av The Secret Life Of The American Teenager. Åh herregud vad sorgligt det var!
Jag har ju den egenskapen att jag nästan alltid gråter om någon annan gör det, jag förstår deras situation och gråter lika mycket. Även om det är i verkligheten eller på film. Det går bara inte att stoppa!
Så nu har jag suttit och gråtit som ett litet barn framför datorn och torkat alla tårarna med en handduk!
(Bilden är inte tagen av mig)

Åker på söndag morgon

På söndag morgon åker jag till Gotland! :D
Det ska bli riktigt roligt!
Jag och min familj har åkt till Gotland nästan varje år sen jag föddes. Vi har väl vissat något år men annars har jag varit där en vecka varje år. :)
Jag gillar verkligen Gotland. Det är ett mysigt ställe att vara på.
Jag vet inte varför, men jag älskar att åka båt ut dit också. Båtturen är väl ungefär 3 och en halv timme, men jag tycker det är skönt att gå runt på båten, sitta i såna där sköna "fotöljer"/säten och lyssna på musik, läsa, prata och tugga på något gott.
Jag kommer förmodligen ta med mig min data när vi åker dit. Min data är riktigt stor och klumpig ska jag säga er så jag hoppas att det inte blir ett problem! Fast ett problem redan nu är att jag inte har något data väska... Men det får jag ta och fixa imorn när vi ska packa, städa och sånt.

Bild på mig på kryssningen till Tallin i vintras.

La di da di da




New York - Dag 7, 20/7

När vi vaknade käkade vi samma frukost som vi har käkat denna vecka - två små yougurtar och en banan. Sen åkte vi och letade efter en cykelaffär där pappa sedan köpte sig ett par skor.

Sen åkte vi tillbaka till hotellet och badade och solade. Det var riktigt varmt så det var jätte skönt att svalka sig med ett bad på taket på hotellet. :thumbup:


Efter det gick vi till Times Square och köpte biljetter till musikalen Mamma Mia.
Musikalen var jätte bra! Dom hade lagt till fler låtar som inte var med i filmen, men det var ju ett stort plus!

New York - Dag 6, 19/7

På tisdagen åkte vi till Macys - Världens största varuhus.
Där köpte jag en massa!
Först köpte jag mig Justin Biebers parfym - Someday. Jag är riktigt glad! Den luktar riktigt gott! :)

Sen åt vi en megastor glass på Ben n Jerrys. Det var med en stor browniebit unders, sen en stort lager glass, sen en massa grädde! Det var väl gott, men orkade knappt halva...

Vi var på Macy´s ungefär hela dagen. Men när vi var klara där åkte vi till The View. Det är en resturang som liggen 48 våningar upp, med fantastiskt utsikt över staden och så roterar den ett varv i timmen. Det var riktigt häftigt att äta där och att se ut över staden!


Och dom hade jordgubbar och mashmallows och en underbar chokladfontän!7


Nuu

Idag ska jag träffa Tilda! Vi ska fortsätta på våran musikvideo vi håller på med! :)

Rock on dude

Idag åkte jag och mamma till Görvälns slott och badade och fikade på klipporna. Det var kul!
Hon tog en massa bilder på mig, men tyvärr finns dom på hennes mobil, men jag hoppas jag får dom ikväll eller imorgon. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag.


Vad har mina söta läsare gjort idag då? :)

Sopstation, ja... riktigt kul

Min dag har väl inte varit så väldigt intressant.
Kollat på The Secret Life, käkat lunch, gått till Pepsi, åkt till sopstationen, ätit fika, städat lite (hehe, jag städade i förrgår och det är redan jätte stökigt i mitt rum...) sen har jag kollat lite mer på The Secret Life (Of The American Teenager).
Önskar mitt liv vore lite roligare och mer spännande just nu, men man kan inte få allt man ber om ;)
Fast en sak jag inte har bett om är två "ansiktsfigurer" jag fick av min mamma för några dagar sen!
Visst är dom fina? ^^
Jag ska hänga upp dom på min vägg lite senare någon gång. När jag såg dom blev jag kääär, inte kär precis men jag älskar dom. Jag älskar teater - jag älskar dessa två "ansiktsfigurer"! :D

Wake up in the morning

Vaknade för en timme sen! Riktigt glad, hehe.^^
Hade tänkt gå och lägga mig senast 12 igår kväll för jag ville gå upp lite tidigare men lyckades bara med att gå och lägga mig klockan 1... Men vaknade jag tidigt och överraskade mig själv? Javisst!
Dagens planer är inte riktigt klara. Eller långt ifrån klara om jag måste säga sanningen då. Vid lunch någon gång hade jag tänkt åka hem till Julia och titta in till hennes söta kanin Pepsi! :D

Småprat lite sisådär

Jag är ledsen för att jag inte har bloggat så mycket under dom senaste dagarna. Jag har väl inte haft en riktig blogglust just då... Men det håller inte länge! Hoppas jag iallafall. Så länge jag har någonting att skriva om så fortsätter uppdateringen.
Idag har jag mest slappat, städat och kollat på The Secret Life Of The American Teenager. Har kommit ganska långt i serien på bara några få dagar. Hehe, jag är nog ganska beroende av att kolla på serier! :)
I N.Y på taket på vårat hotell. Najs va? :D

New York - Dag 5, 18/7

Denna dag tog vi tåget till Century 21. Det är ett stort varuhus. Men jag hittade ingenting där. Det var inte direkt min stil på kläder... Sen åkte vi till en skoaffär där dom hade väldigt mycket billigare converse än i Sverige. Dom kostade typ 230. Det var på denna affär som jag köpte mina converse som jag visat tidigare.

Efter det gick jag inte på Forever 21. Där hittade jag 2 par shorts, ett linne och en skjorta!



Sen skulle vi egentligen gå hem till hotellet. Men just då började det verkligen regna jättemycket! Så vi stod under tak ett tag sen vinkade vi in en taxi så tog vi taxin till hotellet istället. Det var väl enda dagen som det var lite "dåligt" väder i N.Y.
(Om ni undrar varför jag gör såna där streck mellan varje stycke, så är det för att det inte går att ha en rads mellanrum, så jag gör såna streck istället...)

Nu:

Just nu lyssnar jag på musik och laddar ner en massa avsnitt av The Secret Life Of The American Teenager. Så himla långt namn!! Och om man förkortar det blir det ju nästan ännu svårare. Tänk: TSLOTAT. Men nu ska jag ta och titta på ett eller flera avsnitt.

Om ni vill veta vad den handlar om, så handlar det om en tonårstjej som blir gravid och en massa hemligheter runt det och i skolan. Jag tycker den är mycket bra! Ni kan börja med att se ett avsnitt så avgör ni själva om ni vill fortsätta titta eller inte! :)
Men jag kan rekommendera den! :P


New York - Dag 4, 17/7

Denna morgon hade vi sovmorgon, och det var skönt!
När vi vaknade gick vi ner till gymmet och tränade.

Sen gick vi ut och letade efter en affär som heter OMG. Vi hittade den efter ett tag. Där köpte jag mig en svart tröja med text: OMG.

Sen gick vi till Central Park och åkte med en cykel med sån där vagn bakpå. Det var en kille som cyklade runt och berättade vart vissa ställen är med på film och vart vissa kändisar hade bott. Det var kul! :)

Fontänen där serien Vänner (Friends) spelades in! :)

God morgon...?

Det känns så konstigt, jag gick och la mig halv 12 igår, och jag vaknade precis (ca 15.00). Jag har alltså sovit i 15 och en halv timme! Men jag har varit riktigt trött eftersom jag inte sov så mycket alls natten innan (när vi flög). Så det är skönt att få sig utvilad.
Bild på en fin solnedgång på kvällen på en jätte fin och underbar resturang. Kommer berätta mer om den senare.

New York - Dag 3, 16/7

Denna dag gick vi också upp tidigt. Vi skulle på en "utflykt".
Vi tog tåget till hamnen, sen tog vi en båt ut till Liberty Island där Frihetsgudinnan står. Det var riktigt fint och det blev en massa bilder!
Sen åkte vi till en annan ö - Ellis Island. Där fick vi se en film om allt som hade hänt där (och jag somnade nästan..) sen gick vi runt och tittade. Sen käkade vi lunch. Jag åt fish n chips och cola och den colan, den var stooor!
Sen åkte vi till New York högsta byggnad - Empire State Building. Det var jätte högt upp! Men det var väldigt fint! Man såg över hela staden och det var bara helt fantastiskt!

Godmorgon då...

Jag har ju varit vaken men jag är väldigt trött eftersom jag knappt sov någonting inatt. Så jag somnade nyss och har sovit i ca en timme. :) Fast det är jätteskönt men svårt att komma in i den "rätta" tiden igen.
Annars idag har jag inte gjort så mycket. Jag har ju kommit hem!
Sen har jag packat upp och tagit kort på alla nya saker som senare ska upp på bloggen! :)

Känner mig lite efter

Läste i Frida-tidningen att Mohombi var svensk. Det hade jag verkligen ingen aning om!
Hahah, nästan hela resan har jag gått och pratat och tänkt på det.
Sen idag på flyget:
"Men tänk att Mohombi är svensk! Då kan han ju prata svenska! Men shiiiiit, tänk dig att Mohombi pratar svenska. Han ser ju inte ut att prata svenska. Eller?"

New York - Dag 2, 15/7

Vi gick upp vid 6.30 för att vi skulle på en sightseeing som började ganska tidigt. Den höll på i ca 5 timmar. Men det var riktigt kul att se och veta mer om staden!
Sen åkte vi till hotellet och "gymmade", alltså styrketräning. Det var riktigt kul! Kände mig riktigt stark efteråt! ^^
Sen gick vi ut och shoppade! Då köpte jag:
• Låga, svarta converse.
• Låga, ljusblåa converse.
• Svarta shorts.

I gotta let you go

Akon & Enrique Iglesias - One day at a time
Jag gillar den här låten! Det är just sån här musik som jag älskar att gå och dansa till och sjunga på på kvällen när jag är ute och går i mörkret. Love it!

American football

Vi köpte med oss en amerikansk fotboll hem, så nu har jag och brorsan kastat lite fram och tillbaka. Själv är jag rätt så dålig på både att kasta och att fånga. Men det är ju lite skillnad mellan amerikanska fotbollar och vanliga fotbollar/bollar. Men jag fick till det efter en stund! :D

New York - Dag 1, 14/7

Vid 07.00 tog vi en taxi och åkte till Arlanda. Sen tog det ungefär 8/9 timmar att flyga. Men på planet hade jag riktigt kul! Mot slutet av flygresan blev jag lite åksjuk. Jag brukar aldrig bli det men denna gång blev jag en aning åksjuk.Sen kom  vi fram efter en lång flygresa. Vi kom hem ungefär vid lunch enligt N.Y tid och vid middag enligt Sverige tid. Så det blev en viss tidsskillnad.
Sen kom en buss som skjutsade oss och andra till hotellet. Vi kollade in vårat hotell lite innan vi gick ut på stan!

Hemma!

För en stund sen kom jag hem!
Det är kul att komma hem igen fast samtidigt ganska tråkigt, det var så underbart kul i New York!
Dit vill jag åka flera gånger!
En sak som jag verkligen älskade med New York, det var att alla människor där var så vänliga och hjälpsamma. Så fort dom såg oss när vi var lite vilse och inte visste vart vi skulle så kom det människor och frågade och hjälpte till. New York var en mycket lugnare stad än vad jag hade trott. Men det var ju bra! :)
Och vet ni? Jag såg Andreas Carlsson (Han i Idol-juryn) på flygplatsen i N.Y, han flög med samma plan som vi! :D

Like this, like that


Sista dagen

Idag var den sista dagen i New York. Eller vi åker imorgon vi 12 från hotellet. Jag längtar inte alls! Jag vill inte hem. Det har varit underbart roligt och alldeles fantastiskt här i N.Y. Jag kommer skriva mycket mera om resan när jag kommer hem! Detta är bara ett inlägg för jag kände att jag var tvungen att blogga! Men när jag kommer hem som sagt så blir det mycket mer och bättre bloggning! :)

Nu ska jag packa det jag har att packa! Jag hade med mig halva resväskan full hit, hela väskan full tillbaka! :D
Jag har shoppat ganska rejält tycker jag. Men det är ju för kul! Jag älskar nya grejor och kläder, ojojoj jag gillar!!


Tog bara två bilder nu som ni säkert redan har sett. Men jag saknar er tjejor! ♥


Dagens låt


Amanda tipsar

Nu vill jag rekommendera er om en mycket bra serie!
Då menar jag såklart: 90210!

Det handlar mycket om vänskap, kärlek, ärlighet och en massa drama!
Det har redan gått 3 säsonger i den serien men om du vill se alla från början så kan jag säga er att www.days.nu är en bra sida! Det dåliga är att man måste ha premium för vissa serier men inte 90210! :thumbup:

What is love?



Hur vet man att man gillar någon?

* Man blir glad när man ser honom/henne.

* Man tänker på honom/henne.
Taget från filmen "Så som i himmelen". En riktigt fin film som jag rekomenderar! Lite sorglig är den, eftersom jag grät första gången jag såg den. Jag vet att den går på Canal+ så om det är några som är lite intresserade så kolla där! :)

"Stör inte kärleken, väck den inte, förrän den själv vill."

Pitbull - Shake Señora


Snygga, söta, fina

Alla dessa ringar tycker jag är riktigt söta och fina!
Ååh, vill ha alla på en gång!
Vad tycker ni? Ser ni något ni gillar? :)

Gamla goingar

Haha, nu bjuder jag er på en massa gamla/fula/roliga bilder!
ENJOY! :D

I New York

Min pappa tog med sig sin dator så då kan jag blogga! Lite iallafall. Fast han har ju inga bilder på datorn så antingen tar jag gamla eller från Facebook.

Flygresan gick bra. Det tog ungefär 9 timmar. På planet hade jag galet roligt! Jag lyssnade på musik, spelade spel, tittade på film, åt mat och skrattade! Hahah, det var en kille som jobbade där, så gick han runt och frågade om man ville ha kaffe eller te. Så sa han te med en jätterolig dialekt. Så jag och bror började asgarva. Så kom han till oss och frågade och jag kunde inte bara hålla mig! Det var lite pinsamt men sjukt kul! :D

Har inga bilder från idag på datorn just nu. Men när vi kommer hem kommer det komma en massa!


Shoes

Dessa skor diggar jag!
Mina absolut favoriter på denna bild är den lila conversen och den svarta/bruna högklackade skon längst ner till vänster. Jag ska absolut köpa ett par lila ( låga ) converse nu när jag är i New York. Converse kostar ju runt 150 kronor där så det är ju självklart att jag måste köpa dom då!
Detta är ett tidsinställt inlägg. Det kommer komma flera tidsinställda inlägg eftersom jag inte kommer kunna blogga när jag är i N.Y.

På flygplatsen

Nu sitter jag på flygplatsen och planet kommer väl snart gissar jag. Vi kom hit halv 8 så vi har varit här i l2 timmar och lite mer. Hehe, fick lite akut förut när jag inte hittade min Frida-tidning... Men dom hade den, så min värld gick inte under ändå! Bara så att alla vet nu då så är detta ett mobilinlägg så det blir tyvärr inga bilder eftersom jag inte vet hur man gör... Hejdå alla söta läsare! :-)

Snart åker vi!

Då får jag önska er en trevlig vecka utan min "riktiga" uppdatering. Jo visst är det uppdatering men det är tidsinställt så jag skrev ju inläggen för några dagar sedan. Men det funkar ju ändå!

Så ha det så bra, för det tror jag att jag verkligen kommer ha.
Visste ni att London och New York var mina absoluta favoritstäder sen jag var ganska liten!
Nu har jag varit i London två gånger och New York här kommer jag!
Jag längtar så jag spricker så hejdå Sverige och hallå New York! :)

Söta, små filurer

Har testat att göra egna penslar i Gimp och det går faktiskt riktigt bra! :)
Dom är söta och fina! :thumbup:
Tog bara en enkel bild för att visa er vad jag menar.
Såhär ser det alltså ut:

Hihi ^^

Haha, min pappa är rolig, för er som inte vet det.
Han hade bokat något hotell som han knappt visste vart det låg och vad det var för hotell. Och nu kommer han och säger att det finns gym och pool på hotellet! Det var ju bra! :D Så nu ska jag lägga ner badkläder och idrottskläder i väskan. Men det får jag plats med, har inte ens fyllt halva väskan.

California King Bed

Träffade Tilda en stund och då bestämde vi oss för att göra en musikvideo! Det gick väl lagom bra... Först skulle vi välja låt, det gick ju sisådär. Jag dansade mer till alla låtar, hihi^^ Men vi bestämde oss sen för California King Bed. Så vi filmade några gånger. Ingen blev perfekt men om man redigerar och klipper så blir det nog bra.

Sen skulle Tilda åka och kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Åh jag vill också!!
Så jag gick hem och käkade blåbärspaj med vaniljsås. Det godaste som finns, enligt mig.

Just nu

Har gjort klart det mesta som jag skulle göra idag. Ska bara packa lite till.
Tiden har verkligen gått fort! Det känns som att det var igår det var en vecka kvar innan vi skulle åka till N.Y. Nu är det bara några timmar! 
Just nu lyssnar jag på musik och redigerar lite bilder. Jag tycker det är riktigt kul! :D
Två (tre)bilder från London.

Dagens schema

Hahah, jag vet att bilden inte blev så speciellt snygg. Men ni vet inte hur länge jag höll på med den här! Och nu äntligen funkar det, nästan... Men det här är vad jag ska göra idag!

An apple and some flowers

När jag redigerar just nu så gör jag det mesta som Julia har visat och lärt mig, men denna bild har jag gjort lite annorlunda än dom andra bilderna när jag tonar ihop två bilder. Ser ni vad jag menar?
Jämför dessa två ↑ ↓ bilder så ser ni.
Visst är jag duktigt som har gjort det alldeles själv? ;)

Dagens (gårdagens) outfit

Linne - Stadium
Shorts - KappAhl
Väldigt enkelt sådär.
Men jätte skönt när det är så varmt som det är på sommarn.

Rensat

Nu har jag "städat" bloggen lite kan man säga. Jag menar att jag har lagt dom flesta inlägg i en kategori som passar, men är fortfarande inte klar!! Det tar jätte lång tid det här. Men det kan vara bra att ha koll på bloggen.
Nu har jag nästan packat klart. Det är alltid kul att resa men det jobbiga är ibland att man inte vet vilka kläder man vill ha med sig! Såna problem har jag nästan hela tiden. Men det skulle tydligen vara ganska varm där så det blir iallfall inte så varma kläder jag packar ner.
Haha, nu fick det bli en random bild från musikalen! Åh, jag saknar den!

Packar

Just nu håller jag på att packa till min New York resa!
Ska bli galet kul att åka dit.
Jag vet att jag kommer vilja shoppa när jag där så en fullproppad väska påvägen dit blir det inte.
Så nu har jag lite att göra, måste lägga över alla videos från videokameran till datan bland annat.

Do me right


I will never give up

Jag och Julia ville lära oss någon ny låt, så vi tänkte "börja" med Lighters (Eminem och Bruno Mars). Jag kan säga er, den rappen är inte lätt! Jag försökte och jag kunde bara dom 3 första orden sen blev det en massa mummel, haha :P
Det går så sjukt fort! Ivartfall för mig som aldrig ens har provat att rappa den och kan knappt texten.

Me and you

Julia har gått hem nu tyvärr.
Så jag satte mig och provade redigera lite bilder... Och självklart ska alla felen komma när jag är klar med bilden... Det är väldigt irriterande. Så jag försökte fixa det men det gick inte särskillt bra. Men iallafall, det är bilden ovan jag snackar om. Om ni ser "felet" så förstår ni, men ni behöver inte leta. Jag blir nöjd om ni inte ser det, haha^^

Tips: Gimp ^^

Nu tipsar jag er om ett mycket bra redigeringsprogram.
Programmet är alldeles gratis som du enkelt kan ladda ner från internet.
Min design är gjord i Gimp, det är ett exempel på hur man kan göra.
Det kan vara svårt att förstå i början, men så småningom lär man ju sig. :thumbup:

Ny design av: Julia Friberg!!

Tack så hemskt mycket Julia!
Jag är verkligen jätte nöjd över denna design!
Det tog 4 timmar idag och säkert 2 timmar igår... Men nu är den helt klar utan några problem! :)
Före:




Efter:



Vad tycker ni? :)

Sovsäck

Nu sitter jag och Julia på balkongen i våra sovsäckar.
Detta kommer bli en spännande natt, haha.
Imorgon kanske vi ska fixa med min design, byta header och ändra bakgrund hade jag tänkt mig :)

Ny skrivbordsbakgrund =)

Julia har fixat en jättefin skrivbordbakgrund till mig!
Jag är riktigt nöjd faktiskt! Hon är ju så bra på att redigera tycker jag!
Såhär ser det vackra resultatet ut:

Videoblogg med Julia

Här kommer en videoblogg på mig och Julia.
Vi berättar om våran dag och lite allmänt snack. :)

Toning

Här kommer en bild som jag nyss gjorde. Men Julia hjälpte mig ganska mycket så det mesta var väl gjort av henne. Men snart har jag lärt mig lite mer om redigering ;) 

Julia Friberg :D

Nu länkar jag Julia med en stor, fet länkning!
Hon bloggar mycket om tips, vardag, foto, musik, design, stil och redigering!
Hehe, hon gjorde bilden själv för jag är inte så bra på att redigera.. :P
Men hon har en blogg som är mycket läsvärd!
Så klicka på bilden för att komma till hennes underbara blogg! ↑

"shopping"

Kom hem med 4 pack galgar! :D
Jag är riktigt nöjd för mina gamla galgar var jätte fula!
Så nu håller jag på att ta bort dom gamla galgarna och hänger upp kläder på dom nya!

IKEA

Nu ska jag och pappa ta och åka till IKEA. Jag behöver en massa nya galgar. Så jag kanke kommer tillbaka och bloggar mer senare! Men just nu får det bli ett litet kort inlägg.
Vad ska ni göra idag? :)



Someday

Ska ta och göra iordning mig för kvällen. Får se om jag lägger mig direkt eller kanske kommer tillbaka till datan. Men vi får se hur det blir! :)
Ha en bra kväll! :)
Bingo på nätet.
Bingo.

Big different

Ni är underbara!
Titta bara vilken skillnad det har blivit på 4 dagar!
Förlåt för ett ganska tråkigt inlägg annars, men var tvungen att säga det!
Jag är riktigt glad! :)

Jobbar på inlägg

Jag gör en massa bilder och skriver en massa inlägg till kommande veckan när jag är bortrest. Vill ju såklart inte att bloggen blir utan uppdatering och inlägg på en hel vecka! Så det kommer bli en del tidsinställda inlägg till er! Det är synd att jag inte kan publicera alla nu på en gång, för det vill jag så gärna! ^^

Denna bild är tagen med min mobilkamera och är inte redigerad alls!
Hur lyckas jag ta en så bra bild?

Gammal mp3 - gamla låtar

Hittade min/pappas gamla mp3-spelare när jag städade.
Det är så kul för när man städar så hittar man alltid något roligt!
Så jag satte igång den musiken och det första som började spelades var Agnes, sen Darin, Britney Spears, Lisa Nilsson och After Dark! Hahah ^^
Det var ju "riktigt" bra låtar... För jag vill leva la dolce vita oh jag vill bada i champagne min vän på resan genom gryningen.


Slänger in dagens outfit samtidigt i detta inlägg. :)




Före och efter

Före:
Och efter:
Visst blev det skillnad?
Det är skönt när man har ett nystädat rum, men vi får se hur länge det håller.. ;)

Dags för städning

Jag vet inte hur jag alltid lyckas få det så stökigt i mitt rum..
Och när jag städar tar det bara någon dag så är det jätte stökigt igen!
Men nu ska jag ta och städa!
Ska sätta på hög musik så jag inte tröttnar, men jag måste hålla mig till städningen och inte börja dansa som ibland alltid råkar hända!

Outside

Åkte med bror och hans flickvän och köpte pizza.
Sen åkte vi och satte oss på bryggan på Görvälns slott och åt!
Det var riktigt mysigt!
Vi skrattade, matade änderna med pizza ( dom verkade gilla pizza :O ) och åt mat såklart :P

Jag är här

Just nu kan jag inte komma på så mycket att blogga om.
Men idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har väl mest käkat melon, kollat på tv, suttit vid datorn och lagt lite golv. Roligare än så har jag inte haft.
Men mina läsare kanske har haft roligare? Vad har ni gjort idag? :)



Mig själv

Detta är en bild som jag faktiskt tycker blev fin! Oftast brukar jag tycka att alla bilder på min är fula eller okej, men vissa bilder tycker jag faktiskt om!
Jag är ingen person som blir bra och fin på bilder, så är det bara. Men jag är mycket glad när jag lyckas! :)
Nobody´s perfect, right? ;)
Tycker du som jag? Tycker jag som du?

Outfit for today

Detta hade jag på mig idag.
Har varit skönt men samtidigt väldigt varmt.

Hemskt

Såg att det var en 14-årig tjej som hade drunknat på Kanaanbadet idag.
Fööör hemskt! :O
Källa: Aftonbladet.

Springtur + bad

Kom hem för ungefär en halvtimme sen från Görväln.
Jag, pappa och Babette sprang ungefär 5 km, sen kom vi fram till Görvälns bad och tog ett dopp. Det var riktigt skönt när man är jätte svettig och varm och får kyla ner sig. Sen skulle vi gå upp och då kommer det en massa feta engelsmän ( ca 40+ ) som hoppar BOMBEN mitt framför oss. Jag menar det, ungefär en halvmeter ifrån oss. Jag blev riktigt irriterad men såna där människor vill jag gärna inte snacka med...
Redo för att springa!
( Ojojoj, 36 besökare idag! :) )

Få fler besökare på din blogg

Hjälp mig att få fler besökare på min blogg.
Den enda du behöver göra är att klicka på bilden ovanför eller HÄR!!
Sen bara klicka på min blogg! :D
Jag är väldigt tacksam om du skulle kunna göra det! :)

Blogresponse

Jag gjorde ett nytt konto på Blogresponse.com för jag råkade glömma bort min lösenord på min förra. Heheh, smart av mig. Så glöm inte att fråga! Du frågar, jag svarar! :D
Det är så hemskt tråkigt också när det står 0 bloggsvar.



Så klicka HÄR ↑ eller på ikonen till vänster.



Riktigt varmt ute

Kastar in en dagens ( gårdagens ) outfit:
Dessa shorts går i tvätten nu. Om ni undrar varför dom nästan blir med på varje bild så kan det vara för att de är mina favoritshorts! ^^
Följ min blogg med Bloglovin ?

Vad har vi här?

En glad Amanda!

Tog en titt på statistiken och BOM vilken skillnad jämfört med innan!
Tack hörrni!
Hoppas alla nya besökare stannar kvar, älskar verkligen att få många besökare och jag hoppas verkligen att ni kommer trivas här! :)
Titta bara!
Älskar er alla unika besökare! :D

Redigerat

Satt och testade lite. Själv tycker jag det blev rätt så bra, fast egentligen är det ju inte alls svårt att göra. Men problemet för mig är att när jag gör en sak så har jag efter det glömt bort vart jag hade tryckt och vad det kallas det man gör. Men det är ju bara att lära sig! :)
Bild 1: Inte redigerad.
Bild 2: Redigerad.
Vad tycker ni?
Fint eller fult?
Vilken är finast? :P

Min kväll

Ikväll har jag tittat på film!
Först kollade jag lite på Harry Potter och någon annan film som jag inte kommer ihåg vad den hette. Sen kollade jag och familjen på Not Another Teen Movie. Hahah, kul film när man sitter och kollar med 2 grabbar. ;)
Men mycket skratt har det varit!
Jag älskar såna här familjekvällen med film, godis, skratt och skoj! Alltid lika kul varje gång! :D

Påväg för godis

Kvällen har väl varit lite intressant iallafall.
En spännande liten promenad till OKQ8 för att köpa godis. På vägen dit så hörde jag prassel och ljud i skogen ( jag blev en aning rädd så vände mig snabbt bakåt ) och såg två grävlingar eller skunkar, jag vet att dom var svarta och vita men inte exakt vad det var för nåt. Finns skunkar i Sverige?
Men iallafall. På hemvägen sen så orkade jag inte vänta på bussen så jag gick hem. Då hörde jag någonting ifrån skogen igen. Jag trodde först det var dom grävlingarna/skunkarna jag såg tidigare men icke sa nicke när jag såg två gigantiska rådjur springandes precis framför mig...
Alla var riktigt snabba så han tyvärr inte få någon bild på dom.
Så ni får en random bild på ett litet äpple som låg unden vårat äppelträd på gräset.

Om några minuter

Snart ska jag packa ihop lite grejer sedan gå hem till pappa. Jag brukar alltid komma med en skolväska fullproppat med grejer, en "gympapåse", videokameraväskan, stativet och till och med en extra påse för grejer som jag inte får plats i dom andra väskorna... Jag lovar er, det ser inte så "snyggt" ut, plus att det ser ju ut som att jag ska flytta, när jag bara ska till pappa/mamma. :D

I´ll be back one day

Yummieyummie! Förklaringen på att jag ser lite konstig ut på sista bilden var för att jordgubben var en aning sur, men annars var den supergod! Detta var ingen köpe-gubbe utan en planterad-gubbe! :D

Seg, väldigt seg morgon

Bli inte för chockade nu som jag när jag tittade på klockan, men jag vaknade precis!
Hahah, ja det här var väl mitt rekord på när jag vaknar på morgonen!
Det var någonting jag hade tänkt göra idag, men jag kommer inte ihåg det just nu...
Jag kommer väl på det och förhoppningsvis innan dagen tar slut.

Grattis till...

... Jaden Smith! :D
Jag var ett ganska stort fan av han förut men kanske inte lika mycket längre, men visst gillar jag han fortfarande!
Grattis till Jaden som fyller 13 år idag!
Jaden Smith tjänar miljoner!
Karate Kid ;)

Musik redigering - på egen hand

Jag är medlem på en sida som heter: www.songhi.com. Man har en egen "gubbe" samtidigt som man är där för att redigera egen musik och lyssna på andras egna låtar. En riktigt bra sida måste jag säga! Så alla där ute som gillar musik och framförallt redigera musik, klicka HÄR eller på bilden nedan så kommer du till sidan jag pratar om! :)

Bloglovin

Ni kommer väl ihåg att ni kan följa min blogg med bloglovin?
Jag kom på det just nu att jag inte har någon ikon till bloglovin på min blogg. Så det ska jag fixa!
Men annars klicka här:
( Lite senare )
Tror jag har fixat en bloglovin ikon nu, ni får se själva om det fungerar, säg till annars!
Ikonen finns precis ovanför blogresponse rutan. Ganska litet men det hittar ni nog! :)

Mina kläder för idag

Bytte tröja lite senare för det blev så fruktansvärt varmt! Men annars har jag väl gått runt såhär.

Tonight

Kollade på Bakom Magin - Harry Potter och dödrelikerna del 2 för ungefär 1/2 timmar sen. Jag måste verkligen gå och se den när den kommer ut! Det är ju premiär den 13 juli. Jag åker ju till New York den 14:de så jag får se om jag kan se på premiären, annars kollar jag på den när jag kommer hem! :)
ojdå.. Såg att jag glömde publicera detta... :P
Har käkat upp alla andra så bara lakrits kvar, jag är verkligen inget stort fan av vad det gäller lakrits.

Ellen

Vaknade vid 11 först, sen somnade jag om och vaknade precis till när Ellen DeGeneres Show började! Justin Bieber var med! :D Det var det jag har gjort hittils idag! Efter detta ska jag gå ner och käka "frukost"/lunch. Blir väl att jag värmer på lite pannkakor från igår.
Och vet ni? ( från det ena till det andra )
Om en vecka åker jag till New York! Ska bli jätte roligt!
Såklart kommer jag ta med videokameran och filma och ta kort, men jag kommer inte kunna blogga när jag är där. Så jag kanske gör några tidsinställda inlägg för att hålla bloggen lite uppdaterad iallafall. Men vi får se!

Maybe, maybe not

Ska gå ner till soffan ett tag nu. Får se om jag bloggar något mer ikväll. Annars ses vi ju ändå imorgon!
Ni får ha en bra kväll, det vet jag att jag har haft och kommer få.
Hejdåå! :D
Hahah gammal och jätte fin bild på mig och Julia.

Juste!

Kommer ni ihåg för ungefär en månad sen när jag sa att jag skulle spela in en film när jag spelar piano/keyboard. Det har helt gått ur huvudet på mig, jag filmade några videos men jag vet inte vart dom har tagit vägen. Men iallafall, jag tänkte att jag kanske kunde göra det i helgen. Jag har inte så mycket annat att göra som är bestämt. Hoppas jag lyckas med det den här gången då! :D

A drop in the ocean


Görväln

Det var inte jätte skönt i vattnet, jag menar, det var ganska kallt...
Men vi var ju så smarta som gick och hoppade i just när solen försvann. Men vi tog ett dopp senare, då var solen framme och det var kanske en aning skönare i vattnet då.
Såhär såg jag ut idag:

Nothing can hold you back

Nu ska jag cykla iväg och träffa Tilda, vi ska nämligen åka och bada!
Vi ska till Görväln, det känns så konstigt för jag har inte varit på Görväln och badat en enda gång i år. Oftast brukar jag vara där väldigt ofta, men inte i år.

Rekord?

Jag tror jag har slagit rekord för hur länge jag kan va vaken på natten, hähä.
Igår var jag vaken till 06.00 imorse, sen blev det tråkigt att sitta uppe så jag gick och la mig, varför jag var vaken så länge vet jag inte, hade bara lust. :D
Snart ska jag käka lunch - pannkakor!
Ha det bra!

Kan det va han?

Älskar denna låt, men det låter inte helt som att det är Justin som sjunger. Eller jo det gör det väl men det låter som en tjej! :O Just den här videon kom ut 18 februari 2011, jag trodde hans röst hade förändrats lite?

Små söta saker

Kommer ni ihåg alla hamtaros man lekte med när man var liten? ^^
Jag kommer ihåg att jag hade en som jag tyckte var super söt som jag satt och kramade! Att man kunde gilla gosedjur så mycket den tiden! :P
Så jag var bara tvungen att göra en enkel liten bild på en liten å söt hamtaro :D
Hahah, normalt att slösa sin tid på något som egentligen är helt ointressant och oviktigt, men varför inte? Kul ändå! ^^

En dag med dig

Idag ( igår om man tittar på klockan ) var jag med Tilda på eftermiddagen/kvällen!
Vi skulle spela in våran egna "The Pamilda Show", men det gick ju inte så bra som vi hoppades på...
Vi kom aldrig på något roligt och "allvarligt" att prata om. Vi höll på att spotta ut våra vinbär och försökte ta oss upp på ett hustak ( på en föredetta kyrka :O ). Ja, ni förstår nog hur bra det gick.
En gammal bild som jag redigerade lite nu. Har helt plötsligt börja tycka att det är jätte roligt att redigera bilder! Filmer har alltid varit lika roligt att redigera men inte bilder, vet inte varför men nu blev det skoj! :D

Behind closed doors

Brukar inte riktigt lyssna på sån här musik, men den här låten är ju riktigt bra tycker jag!
Eller vad tycker ni?

Går åt skogen...

Sitter försöker som bara den att redigera bilder, men det går ju helt åt skogen!
Fast det förståss, det går aldrig bra första gången man provar något, men man lär sig efter ett tag!
Här en bild som jag kämpade med, haha!
Hahah, vad tycker ni? Bra eller dåligt för att vara en nybörjare? ;)

Dagens klädval

Har gått i 3 olika outfits idag, hähä. Men detta är det jag använde mest och senast!
'
Valde att inte göra bilden så färgglad för att kläderna var ju så väldigt mycket färgglada...

Glass time!

Jag ♥ glass, så är det bara! :D
Nu ska jag och bror gå till Ica och köpa pizza! :D

Flower power!

Igår var jag ute och tog lite bilder med mammas nya kamera! Jag älskar att ta kort och filma en massa! :D
Har säkert sagt det förut men jag älskar verkligen att ta närbilder och speciellt på blommor! Det blir ofta så fint på bilder!

Put a smile on your face

Nu är jag helt, helt klar med att bränna ner mina 2 filmer. Fast jag har brännt ner dom i 2 kopior så det tog dubbelt så lång tid. Men nu har jag dom! 2 stycker av Karlsson På Taket och 2 stycker av "Cirkuspiraterna". :D

Nu har jag lust för att göra ännu fler filmer och bränna ner! Det är så skoj att redigera filmer, och bränna ner dom på en dvd så det blir ganska likt en "riktigt" film! Hmm, har skaffat mig ett nytt intresse! ;)



Mina alldeles egna filmer som jag är jätte nöjd över!

Tick tock tick tock

Håller på att bränna ner en cirkus film och det går väldigt segt! Just nu måste filmen sparas innan jag kan bränna ner den... Efter detta ska jag ta cykeln och cykla ner till Ica och handla lite frukost. Det blir enkelt, bröd, pålägg, juice och yougurt! :P


Svar på frågestund

Här kommer äntligen svaren från frågestunden!

Postat av: Tilda

Vilken är den bästa artisten enligt dej? Jag har ingen direkt favoritartist, men jag lyssnar mycket på Chris Brown, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Dj Khaled, Nicki Minaj och en massa fler!

Vad tycker du om mig? Rolig, snäll, glad, en tjej som alltid får mig på bra humör, min favorittjej och jag älskar dig! Du är ju min fru!



Om du blev berömd, vad skulle du vilja vara berömd för? Skådespelare såklart!

Stay "oberömd" eller bli berömd?
Både och, fast det går ju inte... Men jag vill vara lagom berömd. ;)

Vad vill du få fram med din blogg? Har ingenting jag riktigt vill få fram, jag skriver för att det är roligt och jag tycker om att blogga!

Om du inte hette Amanda och du fick välja ditt eget namn, vad skulle du heta då? Hmm, det vet jag faktiskt inte.

Vad tänker du på när jag säger - Sagoland? Jag tänkter på en värld full med alla sagofigurer. Bamse, Nalle Puh, Nasse, Kalle Anka och alla dom.

Vem är din favvoskådis? Gillar många skådisar, men dom största favoriterna är kanske Johnny Depp, Will Smith, Jackie Chan.



Din favoritfilm? Justin Bieber - Never Say Never, Karate Kid, Hachiko, Braveheart, Avatar.

Säg en favvolåt? Ojojoj, jag har ingen riktigt favoritlåt, jag lyssnar på det mesta. Men detta är en bra låt enligt mig:

http://www.youtube.com/watch?v=y7OvI663mtw )



Vad är det allra bästa med livet enligt dej? Att jag har dig ♥ Att jag har underbara vänner och en familj jag älskar.

Postat av: Madeliene

Vilken är din favorit blogg? Mina favoritbloggar är nog Tildas och Julias. :)

Vilka bloggar följer du? Det har jag inte på hjärnan, tyvärr...

Vad fick dig att börja blogga? Jag ville från början ha en egen hemsida, sen så tipsade min brorsa mig om att man kunde blogga, att man hade en egen hemsida där man skrev om sig själv, som en dagbok.

Vad heter du i mellannamn? Sanna, Amanda, Evy

Vad ska du göra på ditt sommarlov? Bada, sola, vara med kompisar, grilla, åka till New York, åka till Gotland, njuta av sommarlovet!


Postat av: Julia ^^

Vem är i ditt rum just nu? Jag ;)

Vad gjorde du för två timmar sen?
Hm, få se, jag tror jag höll på att bränna ner Karlsson på taket och kollade lite på resultatet, hähä..

Hur många nagellack har du?
Ajaj, har alla mina nagellack hos mamma så jag vet inte...

Hur många bloggar har du haft? Hmm.. Det blir många här. Jag tror 8, men jag kommer inte riktigt ihåg exakt alla... :D

Hur många sandkorn finns på din stol? Hmm, få se nu. 1 2 3 4, inga!

Hur många köttbullar har du ätit på senaste veckan? Inga faktiskt!

Hur mycket gillar du justin på en skala från 1-10? 6/7 kanske :P

Vilka är de snyggaste killarna? Ryan ;) Haha, snyggaste såklart!

Vilka är de finaste tjejerna (så du skulle vilja se ut om du inte var du) Jag vet inte, men jag är nöjd med mig själv! :)

Bra o dåliga sidor hos dig? Bra sidor: Glad, positiv. Dåliga sidor: Det finns flera dåliga sidor med mig, men just nu kan inte min hjärna hitta på något. Men jo! Nu vet jag! Min dåliga sida är att jag har väldigt dåligt minne! Och att min hjärna inte tänker så bra som jag önskar den gjorde... :P

Regn eller så varmt så att det blir jätte fuktig och äcklig luft? Regn.

Varför umgås du med mig? För att jag vill det, för att du är rolig att vara med, för att du är en underbar person, för att det inte finns någon anledning att inte vara med dig.




Postat av: Tove

Favoritfärg? Lila och blå.

Vad gör du om 45 år? Sitter i min gungstol och stickar. Nej, kanske inte, eller vem vet? Jag kan inte se in i framtiden.

När är du född? 29/11-1997.

Vilken superkraft vill du ha? Jag vill kunna bli osynlig! :D

Ditt största intresse är? Teater och cirkus!

Postat av: J U L I E T T E

din drömkille? Bruna ögon, brunt hår, lång, muskulös, snäll, gillar mig för den jag är, plus om han kunde sjunga och spela gitarr.



cola eller fanta? Fanta, helt klart!

visst är jag bäst? Nääää, jag är bättre!

har du något djur? Ja, en gerbil som heter Klara! Jag hade två men en dog för ett halvår sen.

vart vill du bo när du blir äldre? I ett hus! Ett mysigt hus med vacker utsikt som ligger vid en sjö, så har man en egen brygga och båt! Fast nu låter det som ett landställe :P

vad vill du göra i framtiden? Mycket! Vill fortsätta med skådespeleriet och vill va med i filmer, sen vill jag åka på en jorden-runt-resa! :D

Postat av: karolinajonsson

hur länge har du bloggat? Sen i februari 2011.

Postat av: Y A R A -

Gillar du apor? Ja! Dom är ju jättesöta! Jag ville ha en egen apa när jag var liten!

Postat av: Madeliene!♥

vilket är ditt favoritdjur? Hund, kanin typ.

Vad vill du göra iframtiden?
Det har jag nämnt många gånger, men jag vill bli skådespelare!

hur ser din framtid ut? Jag växer upp, flyttar hemifrån till ett fint hus, skickar in en ansökan till en film, jag får huvudrollen, jag blir med i flera filmer, jag blir berömd, jag blir rik, jag blir lycklig! Fast man blir inte lycklig av att vara rik, men resten av det jag sa ;)

 

Postat av: ^^

Vem är din idol? Har ingen riktigt idol, lyssnar på det mesta! :)


Bästa artisten? Svårt att peka ut en, lyssnar på det mesta som jag sa.


Favoritserie? CSI och 90210 :P


Postat av: Tilda

Favorit ämne? :) Slöjd, musik, idrott, bild, engelska och svenska ;)


Hat ämne? So, no, matte...


Vilket ämne är du bäst i? Vet inte, är inte riktigt "bäst" i något ämne. Men tycker jag själv är väldigt bra i svenska. :D

Vilket ämne är du sämst i? Typ so och no?


Jag är vaken, otroligt!

Jag vaknade faktiskt halv 9 idag!
Alla andra dagar sover jag bort halva dagen men inte idag nä.
Har brännt ner min Karlsson På Taket film till en dvd nu och har påbörjat en till skiva. Bara att det tar sjukt lång tid! Jag började med första skivan igår vid 12 och det tog typ 4 timmar... Men resultatet blev riktigt bra! Nöjd! :D

Elgiganten

Idag vaknade jag inte speciellt tidigt. Men dagen drog igång med lite frukost och sen åkte jag och mamma till Elgiganten! Mitt livs största shopping på Elgiganten var idag. Eller jag köpte väl ingenting då, men min mamma gjorde :P Jag fick dvd skivor som jag tjatat efter ett långt tag nu, sen köpte mamma en massa grejor. Bland annat en helt ny hybrid kamera ( liknande systemkamera ). Jag är väldigt nöjd med hennes inköp, för då vet jag att jag kommer få låna den, hihi ^^. Det första jag gjorde då när vi kom hem var att jag självklart gick ut och tog en massa kort och "lekte" lite med den nya kameran! :D
Har ingenting med inlägget att göra, men stackars mig, har inga nya bilder!

Om min dag

Dagen började med att jag vaknade vid 12.30. Då hade en del av dagen redan gått förbi...
Sen satt jag väl vid datan i 2 timmar innan jag gick ner och åt min "frukost" 14.30. Efter det kollade jag på några avsnitt på 90210, sen kollade jag på en thriller som heter Orpah (tror jag den hette...) , lite senare kollade jag på Bad Boys 2. Det var min "roliga" dag :)
Vet att detta var ett väldigt ointressant inlägg, men vem har tvingat er att läsa? ;)

Om frågestunden.

Frågestunden är nu avslutad.
Har inte hunnit skriva alla svar än, men det kommer förhoppningsvis om någon/några dagar.
Jag vet att den har hållt på väldigt länge, men som sagt, svaren får ni om någon dag! :)

"Godmorgon"

Vaknade för exakt en timme sen faktiskt!
Jag är verkligen morgontrött så inga tidiga mornar för mig inte.
Igår cyklade jag och Tilda till Kanaanbadet! Det tog ungefär 50 minuter, men det var riktigt roligt!
Sen köpte vi glass och vi fick en present, en badboll, från GB! :D
Så vi badade och lekte med den, haha. Tills vi tappade taget om den och den flöt iväg en lång bit, vi simmade som galningar för att få tag i den, sen kom en kvinna som simmade ut och hämtade den åt oss.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus