A little surprise

Hej!
Dagen har varit underbar, FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!
Jag fick sång och presenter imorse som jag är supernöjd över. Sen i skolan fick jag en muffin + dricka och vänner som hade samlats och sjöng för mig. Vilka fina och alldeles underbara vänner man kan ha! ♥
Jag har fått en massa fina saker.
Bland annat:
  • Vara modell för en dag
  • Se på en cirkusföreställning
  • Klättra på klättervägg med en kompis
  • Jongleringsbollar
  • Strumpor
  • Mössa, vantar, halsduk (superduperjättesköna!)
  • 2 kuliga spel

If feels like christmas

Dessa presenter fick jag igår av mina fina vänner. Tack så mycket! Jag fick också en supergod apelsinkrokant som inte ville bli med på bild tyvärr. När det var en massa presenter på bordet kändes det verkligen som julafton. Alla var samlade och man fick paket och bakade pepparkakor. Fast, mina pepparkakor blev inte så lyckade...
Nu ska jag vara snäll och dammsuga nästan hela huset från deg och annat skit som hamnat överallt!

Rec 2

Hej!
Det lilla kalaset var kul. Jag fick lite presenter som jag kanske kan visa imorgon. Men jag är iallafall jättenöjd med det jag fick. Sen åt vi spansk tapas och lite tacos och sen en supergod kladdkaka till efterrätt.
Om några minuter börjar denna film ↑. Fast jag måste gå på toa INNAN den börjar så att jag inte gör det under filmen. Det får ju inte hända. ^^

Födelsedagskalas på gång

Hej!
Jag orkade inte blogga så mycket igår så någon bloggning blev det inte...
Under förmiddagen till nu har jag och mamma städat i huset och fixat till vårat lilla kalas. Hon fyllde år i oktober och jag fyller år nu på tisdag så vi ska få besök av mina kusiner och min mormor. Skojsigt!

Poor little kid

Jag har letat efter den här låten jättelänge! I flera veckor och nu har jag banne mig hittat den! Åh vad jag är stolt.
Asså usch! Stackars barn!
Det är bara en musikvideo men ändå.

Hello everybody!


The heart brings you back

Hej!
Efter skolan satte jag mig vid gitarren igen. Började spela på Iris av Goo Goo Dolls. Tilda har tjatat rätt mycket om den så jag ville testa. ^^
Sen har jag pluggat på 110 engelska glosor! Ojoj, har nog aldrig haft så många ord i en läxa förut. Men det kan nog gå bra om jag får öva lite till.
Snart ska jag åka till cirkusen. Yeaay! :D

Wierdo

Hej på er!
Jag har inte gjort något speciellt i helgen. Jag har för det mesta tagit det lugnt för jag är lite förskyld. Jag vill inte bli mer sjuk så jag får försöka pigga på mig och sådär.
Även fast jag inte är på bästa humöret ska jag om ungefär en halvtimme åka ner till Friskis&Svettis och gymma lite.

Jag har blåsor på mina fingrar!

Så sant som det är sagt!
Jag har spelat mycket gitarr under kvällen som jag skrev tidigare men fortsatte en lång tid efter det. Det ledde till att jag fick blåsor på mina fingrar... Vad irriterande!
Men vill man nå toppen får man först nudda botten!
Haha, vilket "jättebra" citat jag precis kom på! :D
Då menar jag alltså att ingen kan vara bäst på någonting från början. Kunskap kräver träning.

Let´s play a little song

Hejsan!
Jag vill lära mig spela gitarr så jag kollade på en mycket bra hemsida och försöker nu lära mig låten Fool again men Westlife. Det går faktiskt rätt bra. Mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå när jag började. Men det är kul och roligare när man kan såklart.
Är det någon av er som kan spela gitarr?
Eller något annat instrument? :)

Westlife

Jag har börjat lyssna mer på Westlife igen. Förut lyssnade jag på dom rätt mycket också. Men dom är riktigt bra! Jag älskar att sitta och lyssna på lite lugnare musik och ta det lugnt och inte tänka på så mycket. Som idag så har jag inte gjort så mycket, så jag satte på lyrics och ställde mig upp och började sjunga högt i huset. Sån tur att jag var ensam hemma just då, för det lät inte så bra...

Men nu ska jag städa. Det är inte roligt men jag har det jättestökigt i mitt rum både här (hos min pappa) och hos min mamma. Så jag ska åka förbi min mamma sen och städa där och städa Klaras bur och fixa saker som måste göras!

Elevkonsert

Hej!
Om ungefär en timme ska jag vara på skolan igen för att vara med på en sista elevkonstert som då är för föräldrar och släkt. Under dagen har vi haft tre konserter för skolan. På de första två spelade jag ett litet fel en gång, men på sista spelade jag helt felfritt! Så jag är väl ganska nöjd ändå.
Det som var jobbigt var att vi fick sitta på hårda bänkar under alla konserterna förutom när vi spelade. Så jag fick riktigt ont i rumpan efteråt, ajaj...

Önskelista

Här kommer det några saker som jag önskar mig. Det finns absolut fler saker som jag kanske berättar senare.

Vilsen

Jag är snart klar med min serie. Jag tog hem den från skolan för att kunna hinna bli klar med den. Det handlar om ett kille/tjej som kommer vilse. Han/hon fick heta Kim för jag blev osäker på om det blev en kille eller tjej. Sen går Kim in i en grotta och blir biten av en vampyr. Hehe, lite Vampire Diaries tankar där.

Kortlöpning

Hej alla glada och fina.
Nu sitter jag i mitt väldigt stökiga rum och väntar på att jag ska få ork till att städa. Ja.. Ungefär så är det iallafall.
Idag hade jag no-prov som inte gick bäst men rätt bra i vart fall.
Efter skolan gick jag ut och sprang ungefär 2 km som man ska göra till idrotten i skolan. Eller man ska planera och sätta upp mål för sin träning. Det gick bra, fast jag har saker jag vill förbättra!

3 meter ifrån Victoria och Daniel

Hej!
Jättesnabbt inlägg nu, för jag ska sova.
Idag efter skolan "uppträdde" jag på bussterminalen i Jakan innan Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel anlände. Jag gick på styltor och jonglerade.
Sen var jag på gyminstruktion. En person visade mig lite olika övningar på gymmet och sådär. Nu ska det tränas!
Sen åkte jag direkt till cirkusen och hade vanlig lektion förutom att det var en grupp från Palles cirkusskola som var med. Jag klättrade i tyg och det gick inte så bra så jag bytte till trapets. Fun fun fun! :)

Crazy weekend

Hej!
Den här helgen har varit roligt och jag har haft fullt upp..
Fredag: Då var jag med Tilda. Vi gick till Jakan och köpte present till Johanna och kollade runt lite.
Lördag: Igår var jag på cirkusläger. Det höll på från 11-16. Det var jätteroligt. Vi övade våra nummer till föreställningen och lite annat knas. Bland annat gick vi runt och gjorde fula miner, hade en speciell rörelse och ett speciellt ljud. Efter lägret åkte jag hem och tog på mig bebisdräkten och åkte hem till Johanna. Hon hade maskerad/halloweenfest. Jag var ju inte särskilt läskig om man tänker sig halloween. Vi gjorde några lekar och hade kul iallafall.
Söndag: Idag hade jag cirkusföreställning! Jag kom till "K-huset" till 11.30 och åkte hem vid 16.00. Vi kom alla tidigare för att hjälpa till och rigga trossen. Sen gick vi på 1 meters långa styltor, kul men superläskigt!
Föreställningen gick bra. Vi hade sjukhustema och jag var en sjuk person. Jag gjorde som vanligt parakrobatik med Elin! :)
Haha, cool baby!

I tv-soffan

Hej på er!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Wedding Daze. Det slutar snart och då ska jag nog gå och lägga mig. Jag ska vara på cirkusen 11.00 imorgon och vi håller på till 16.00. Det kommer bli jätteroligt!
Sen måste jag fort hem för att fixa mig för maskeradfest! Det ska bli mycket roligt det med. Så jag kommer i stort sig vara borta hela dagen och kommer alltså inte blogga så mycket tyvärr. Men det är som det är.

Länkbyte - Tilda Forslin

Nu gör jag ett länkbyte här med en snäll, söt och underbar tjej som har varit min bästa kompis i flera år. Hon bloggar om sin vardag, musik och lite blandat. Ja, hon bloggar alltså om det mesta! Läs bloggar och för att komma dit klickar ni bara på hennes header här ovan.

11/11-11 Kl.11.11

AWESOME!
Nu är detta ett inställt inlägg men jag var lite tvungen för att det är den 11/11-11 och klockan är 11.11!
Det händer ju inte ofta? Jag har hört massa snack om det på senaste tiden, haha, riktig högtid detta.
Nu sitter jag födmodligen i en no-sal och har no. Det är väl inte det roligaste.
Men sen väntar helgen med maskeradparty, cirkusläger, cirkusföreställning och massa skoj! :D
Ha det så bra! :D

Nya strumpor

Hej.
Jag fick en riktigt rolig överraskning när vi skulle äta middag. Min pappas flickvän skulle nämnligen bort på min födelsedag så jag fick en lite för tidig present. Och vet ni vad det var? STRUMPOR!
Jag hart sagt flera gånger och visat vilka jag skulle vilja ha, men just dom fanns inte i den affären jag var i då. Så jag fick det nu och är superglad!
Snygga eller vad? :)

When she told me she was in love

Förlåt för lite dålig uppdatering. Jag har haft lite stressigt med läxor och en massa sånt tråkigt och ointressant.

Idag var en lång dag igen, men det gick bra. På eftermiddagen hade jag teater och det var skojsigt. Vi gjorde en scen/pjäs från en tidningsartikel. Då skulle jag spela en 19-årig tjej som blir misshandlad av en tv-stjärna hemma hos stjärnan. Det var kul men stackars den tjejen som det var i verkligheten...
Har snart lyssnat sönder den här låten som jag hörde i måndags på radion. Men den är ju ASBRA! Jag älskar den gången en miljon. Jag går ju på musikverkstad. Så alla som också gör det i min skola, den här vill jag spela! Någon som är på? :)

Feel free

Det kan bli rätt stressigt att hinna med alla läxor och prov och aktiviteter och kunna ta det lugnt ibland. Men jag försöker. Nu har jag jobbat mest med so:n, inte kul!
Men nu har jag trots allt varit lite bra så jag kan ju belöna mig med något tilltugg och ett avsnitt av One Tree Hill, eller vad säger ni? :)

A long time ago

Hej gott folk!
Nu sitter jag vid min gamla dator och kollar runt lite. Det är lite kul och se vad jag gjorde på datorn för flera år sen och alla knasiga bilder!

Idag var det annars skola igen. Jag hade ju studiedag igår så jag började idag. Sen hade vi lite musikverkstad eftersom vi behöver repa lite innan det är uppspelning på torsdag för elevkonserten. Sen gäller det bara att hålla tummarna på att vi blir med och får uppträda. Det skulle ju vara awesome!



Hahah, en gammal bild på mig för flera år sen. Cool häxa man är va? :D


Snygga tröjor

Jag har hittat min kärlek till hoodies. Jag vill ha stora, mjuka och snygga munkjackor. Jag sökte på nätet och hittade rätt snygga tröjor. Det finns självklart en massa tröjor till som jag skulle vilja ha. Nu vet jag iallafall lite saker som jag önskar mig. Jag fyller ju år om 23 dagar! Wihoo!
Btw, jag blev mycket nöjd över mitt fina collage. Julia har hjälpt till bara pyttelite, men jag lär mig, inte sant? :)

På vägen

Hej! Nu bloggar jag från mobilen, hihi. Just nu står jag och funderar på vilken väg julia kommer ta... Hm, jag väljer den här. Jag ska alltså träffa julia! Vi ska gå till jakan och kolla lite coola grejer. Nu har jag träffat julia! Hejdå! :-)

Light


Fick inte dom coolaste bilderna. Men man kan få rätt häftiga bilder av att skaka kameran framför ett ljus. Cooooool. Nä men det är lite kul. Barabarabarabarabaaaaaa.
Hur är det med er då? :)

På minneslunden

Hej.
För inte så länge sen så åkte jag med pappa och bror till en minneslund och tände några ljus för min farmor, farfar, Stampe (kanin) och Sara (gerbil). Det var jättefint där med en massa ljus.

Jag tog bilderna med min mobil så dom blev lite suddiga. Men ser ni hur fint det var?

Can´t stop

Jag är inte helt en datanörd, men visst, jag sitter här ofta. För några dagar sen fick jag tanken: "Jag vet! Jag ska börja kolla på One Tree Hill!" Mina tankar blir ju aldrig förstörda så jag satte mig vid datorn och började kolla på några avsnitt. Jag har sett ungefär 5 avsnitt tror jag, men jag tycker serien är sjukt bra! Jag tycker om en massa tv-serier och här kommer en ny favorit. OTH har ju 8 hela säsonger, så det kommer ta tid för mig om jag ska komma ikapp. 
Så kunde jag inte få bilden större...



Can you hear me now?

HEJSAN!
Idag har jag haft en slö dag. Jag har kollat på tv, pluggat, suttit vid datorn och bara chillat. Men man måste ju passa på att ta det lugnt nu när det är lov, för sen kommer skolan igen med tidiga mornar, prov och läxor. Inget jag gillar direkt. 
Sen har jag flera saker som jag borde ta tag i och göra. Men jag har inte haft ork till att göra allt. Men det är inte så många dagar kvar på lovet, så jag ska se till att få några saker gjort. Bland annat städa! Jag är absolut sämst på det, det kan jag avslöja. Jag städar, sen efter några timmar blir det jättestökigt igen. Hmm, hur ska jag få bort den dumma ovanan?

Bowlat och ätit supergod mat

Ikväll bowlade jag med Tilda och familjen. Det var kul. Fast jag och Tilda låg inte så bra till vad det gällde poängställningen... Men det var roligt ändå tycker jag!
Nyss åt jag jättegod mat med förrätt och efterrätt. Vi åt lite "lyxigare" för att det är allhelgona..(nånting). Maten var jättegod och efterrätten var verkligen det godaste jag någonsin ätit. Det var kiwi, jordgubbar och banan i ugn och med vit choklad på och med vaniljsås. Det var så himla gott!

Om han inte fattar, börja om igen

Min absoluta favoritlåt just nu. Jag älskar den. Jag har gått runt hemma och dansat mycket till den. Så nu har jag och Tilda börjat på en danskoregrafi till den. Awesome!

Tjejmässan 2011

Hej!
Ledsen för dålig uppdatering idag. Jag har varit på Tjejmässan från 12.45-20.00, sen var jag med Tilda så jag har inte riktigt hunnit om ni förstår. Tjejmässan var iallafall jätteroligt! Vi jobbade ju lite men det var inte så dumt. Det var kul det med. Det var flera uppträdanden också som var mycket bra. Sen har jag också pimpat min mobil och fått mina fula naglar målade. :)

Själv tycker jag inte att mobilpimpet blev jättesnyggt, men det var kul ändå! Så vi får se hur länge det håller.

Tintin

Hej.
Filmen var bra. Den var väldigt bra gjord, det såg liksom ut som om det var "riktiga" skådespelade och inte animerat. Sen satt vi i en sån där jättestor biosalong. Jag tyckte iallafall den var gigantisk!

Sen kom jag också på att jag har flera biobiljetter som går ut 2012. Så jag måste kolla på bio innan dom går ut, och då måste jag komma ihåg dom också!

Huvud på sne

Eller rättare sagt, har du lagt märke till att...
Jag nästan alltid har huvud på sne på bilder?
Jag kom och tänka på det igår. Jag letade jättelänge efter en bild där jag står helt rakt utan att vrida huvudet. Meen... Jag lyckades inte så bra. Jag vrider verkligen på mig på dom flesta bilder jag tar!

Jag har blivit smurfad!

Jag tycker smurfarna är bara så söta, och roliga. Hoppas dom gör fler filmer.^^
Jag tyckte filmen var jättebra och jag blev verkligen glad av att se den. Det är så kul för dom använder ordet "smurf" i nästan varannan mening. "Oh my smurf", "Var i smurf är vi?", "Smurfacly" osv.
Ni som inte har sett den... Se den!
Nu fick det bara bli en enkel bild från google.

I år kommer du upptäcka hur långt äventyret kan föra dig...

Vädret har inte varit så spännande roligt idag. Jag har mest suttit inne och inte gjort så mycket. Vid 5 nångång ska jag åka in till stan med familjen. Kul det! :)

"Jag vill inte ha någon guldbiljett"?

Dom härmar ju juryn, haha. Jag trodde först att det var när Moa var mindre eller något tills jag såg juryn... Den fick mig att skratta! Men "Moa", hon sjunger ju bra! :)

Just something

Nu ska jag sova. Klockan tickar iväg. Imorgon väntar inte en så spännande dag. På eftermiddan/kvällen ska jag och familjen kolla på Tintin! :D

Nerdy bird

Kvällen har varit lugn. Jag har mest suttit vid datorn och redigerat och pysslat lite med bloggen. Sen har jag sett dom sista minuterna av Spider Man. Mycket intressant! :)

En dag med dig


Tilda sov ju över inatt och det var kul. Idag har vi varit ute och fotograferat och gjort en kortfilm. Kortfilm, det är numera typiskt mig och Tilda. ^^
Kortfilmen handlar om en mördare... bom, boom, BOOM!
När den är klar så kanske ni får se, om ni vill?

Zombiesarna/vampyrerna attackerar



Dom 7 första bilderna är på mig och de 5 andra är på Julia.
Vad tycker ni om bildera?
Själv blev jag jättenöjd! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus