FRIDA

Har läst Frida tidningen ett tag nu. Jag gillar när man kommer hem och den nya tidningen ligger och väntar.
Mer ikväll har jag käkat mat, jag kokade makaroner alldeles själv... Jag är inte speciellt bra på att laga mat. ^^

Happyface

Hej!
Snart ska jag gå till Ica, sen ska jag gå hem till mamma. Har städat lite och packat ner dom saker jag ska ha med mig. Det kan vara jobbigt med skilda föräldrar ibland! Man måste alltid tänka på vart man har alla saker, och det kan jag ibland vara riktigt dåligt på, dom som känner mig, dom vet...
Förlåt för dåliga webbcam bilder.. Gaaaaash jag vill ha en systemkamera!!!!!

Engelska filmmanus

Hej!
Just nu sitter jag och läser engelska filmmanus som jag har hittat på internet. Jag har hittat några svenska manus också, men det finns inte alls lika många tyvärr. Men det är ju bra är öva lite engelska, jag har ju engelska prov imorgon.

snart

Snart ska jag byta om och ta mig iväg till cirkusen. Roligt som vanligt! :)
Ska jag ska inte blogga så mycket just nu. Jag kanske skriver några inlägg efteråt, men jag måste plugga. Inte så kul när man måste tänka på skolan hela tiden, men sånt är livet!

Dagens outfit

Det var längesen jag la upp dagens outfit. Men det här jag har alltså på mig idag: Svarta jeans, orange/rött linne och cardigan.

Arrrr

Godmorgon.
Jag gick upp 07.15 idag och när jag hade gått upp och käkat frukost, då kommer jag på att jag har sovmorgon och börjar 10.15. Fast iofs gör det inte så mycket, det är skönt att vara uppe tidigt och så hinner man göra saker på morgonen. 

Stuck in english

I love to speak english!
Höhöhöm. Ja, jag gillar att prata engelska, och det blir ju jättekul när man börjat prata engelska och inte kan gå tillbaka till svenska utan fortsätter prata på engelska. Har ni också så?
But I like it!
Haha, sitter och pratar med mig själv och låtsas som att jag gör en videoblogg fast jag har ingen jag pratar med och ingen kamera på.

Cover

Lyssna på denna cover! Jag tycker hon är jättebra! Rappar och allt! ;)
Kvaliten är väl inte den bästa, men tjejen är grym!

1D

Kollade runt lite och hittade det här killbandet! Jag kände igen dom, iallafall namnet. Men dom är ju grymma!
Dom sjunger ju jättefint! :)
Dom var med i The X Factor också såg jag. Jag vet inte vilken plats dom kom på, men ni får väl söka själva om ni är intresserade!

Nytt tema

ANGRY BIRDS!
Himla fint va?


Innan hade jag Justin Bieber tema, men jag har tappat "känslorna" för han så det kändes inte lika kul att ha han som tema längre. Men angry birds, feta coolt jö.

A sky full of lighters

Hej!
Snart ska jag gå iväg till skolan.
Vi ska ha orientering på eftermiddan, kul!
Jag är inte så förtjust i orientering eftersom jag är sämst på att läsa kartor... Men man får väl hoppas att det går bra ändå! :)
Wiiie!
Cool bild. Jag är synlig och lite färgglad och så är det dimmigt bakom, utan någon redigering alls. Waow....

Skolfotot

Jag fick ju hem mitt skolfoto för några dagar sen. Jag är inte jättenöjd, men det blev helt okej ändå.
Så här får ni se, vad tycker ni?
Jag tycker jag ser jätte konstigt ut på porträtt bilden... :/

PlUgGaR

Vad gör man när det är helg och man inte har planerat något? Pluggar!
Har flera prov och läxor och uppsatser som ska lämnas in, så det är det jag mest har hållt på med idag. Lagom kul, höh? Fast jag har tagit lite paus och kollat på något avsnitt av The Vampire Diaries också, hihi.^^

Bilden kanske överdriver lite... Eller njääää, fast "gubben" som jag ritade blev ju jättebra!

The Vampire Diaries

Ny serie, igen!
Men denna serie har jag sett flera avsnitt av fast inte från början och inte efter varann. Så jag har inte hängt med i svängarna om man säger så. Många andra säger i vart fall att denna serie är jättebra! Så jag har alltså börjat från allra första början med Vampire Diaries och kommer ikapp med tv:n i någon tid. Jag gillar när det är drama, kärlek, spänning, fantasi, skräck och lite blandat. Jag ska nog göra ett långt inlägg om serier. Vilka jag har sett och vad jag tycker om dom och om det är något jag kan tipsa om! :)

Denim

För flera år sen gillade jag inte alls jeans. Jag tyckte dom var hårda, satt för tajt, obekväma och inge sköna. Men nu och tidigare gillar jag jeans. Jag har flera men känner alltid att jag vill ha mer! Det finns så många fina!

Riktigt snygga jeans från: http://www.junkyard.se/

Revenge

Hej!
Nu har jag kollat på ett avsnitt av Revenge. Jag kollar på nya serier hela tiden typ. Men det finns så många bra! Revenge var iallafall bra! Revenge betyder ju hämnd och det är ju något som jag är bra på, och huvudrollen i serien som vill ha hämnd heter Amanda, hihi.^^

No hope, no love, no glory

Hej!
Jag såg det sista avsnittet av Hellcats för nlågra dagar sen, men slutet sög! Det var jätte många som hade sagt att slutet var jättedåligt, och det var sant! Det borde verkligen komma fler säsonger!
I slutet var det en bra låt också, lite sorglig men bra! Älskar att lyssna på den och försvinna i andra tankar och bort från verkligheten. Därför får denna fina låt bli dagen låt! :)

Seger!

Hej!
Ikväll var jag, Tilda, Tilda och Johanna på Träffen. Det var en tävling som vi var med i där man skulle hitta en massa saker på en lista (som typ: Hämta en uppblåst badring, ett par rosa kalsonger, en nöt m.m.). Det var kul! Sen kom vårt lag till final! Och då skulle ena Tilda och en annan tjej i andra laget nynna på en låt som bara dom hörde, så skulle vi andra gissa vilken låt det var. Och vet vi vad? VI VANN! Vinster var gratis läsk, och godis, chips och popcorn! Haha, onyttigt ska det va! Men det var riktigt roligt! :D
YEAAY!

Ajaj.. dåligt uppdatering!

Hej!
Jag är ledsen för den dåliga bloggningen dom senaste dagarna. Jag har fullt upp med läxor, prov och aktiviteter att jag inte hunnit blogga! Men jag ska göra mitt bästa för att hålla igång!
Ikväll hade jag cirkus. Det var kul! Jag och några till gjorde akrobatik på golv (handstående, kullebyttor, hjulningar och sånt). Så la vi ihop det och visade upp. Sen la vi till lite "hulahula-dans" också, haha! ^^

Ja må du leva

Tilda min vackra vän fyller år idag!
HIPP HIPP HURRA!
Förra året tror jag det var, så gjorde jag en video till henne, hehe, den blev inte så lyckad men jaja. I år blir det ett stort GRATTIS till dig här på bloggen!

GRATTIS TILDA SOM FYLLER 14 ÅR IDAG! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRAA
Hihi, en gammal bild på oss!

Videoblogg (INNAN CIRKUSEN)

Hej!
Jag gjorde en liten videoblogg innan jag åkte till cirkusen. Fast jag hann inte lägga upp den. Och, jag låter lite konstigt ibland och ja, jag är helt enkelt inte så bra på att göra videobloggar, men jag bjuuuuder! :D
(HAHA, JÄTTEFUL STILLBILD I BÖRJAN!!)

Jag är galen, galen i dig

Dåliga mobilbilder har jag från igår. Jag tog inga bilder på Mange Makers, men på dom andra har jag en massa bilder. 
Jag har inte gjort så mycket idag. Har mest suttit vid datorn, pluggar, lyssnat på Jedward och kollat på videos med dom (haha! Jag har blivit galen i dom!).

Den senaste timmen

Hej!
Nu har jag suttit och kollat på en 53:53 minuters video av Jedward!
Dom visar en massa saker dom fick igår av fans här i Sverige och knasar sig framför kameran.
Det är ju lagom trevligt när dom visar tuggummit... haha.
Dom visar Christels nalle också! Den är grå och håller i ett hjärta där det står kisses på, dom visar den runt 1.30.

My bad behaviour


Haha, den där mamman är väl bara lite för mycket?
Jag har suttit och lyssnar en massa på Jedward ikväll sen jag kom hem... Men, dom har helt plötsligt blivit mycket bättre än förra gången jag lyssnade på dom! :D

Dagens citat om mat

Hahah, här kan man undra! Nej men såhär var det:
Jag och Julia kom precis fram med bussen till Kista. Så skulle vi gå mot dom andra när dom kom och då såg jag en bild som är lik den jag ritade! Det var på en resturang alltså. Skiiiittråkigt, men sant!
Om jag är hungrig och inte får någon mat, då ska ni inte prata med mig!

She´s got her lipstick on, here I come, da da dum

Hej!
Första ska jag bara säga: JAG HAR HAFT DEN BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE!
Sen ska jag säga: JAG GJORDE HIGH FIVE MED JEDWARD!
Sen ska jag säga: JAG SÅG ULRIK MUNTHER, JEDWARD, MANGE MAKERS OCH MOHOMBI UPPTRÄDA!
Sen ska jag säga: resten.
Idag åkte jag till Kista Galleria med en massa kompisar. Det var ju BlogAwards som pågick och flera kändisar. Det var kul att se Ulrik fast jag är inget stort fan av han, sen såg vi Jedward! Jag var inte ett stort fan av han men blev efter jag såg dom! Dom var grymma och sen vid signeringen så tog vi en massa bilder och jag och Tilda gjorde high five med dom! Sen bad vi dom att posera så Edward gjorde en pose mot min kamera! Hihihihi.^^
Sen köpte vi lite saker och gav till dom. Christel köpte en nalle (supersöt!), några köpte kort och jag och Tilda köpte magneter med text på. På min stod det: I give you a little hug, if i cannot be there, (någonting jag inte kommer ihåg), so you know I care. :)
Ser ni? Han tittar in i MIN kamera! :D

Fredagsmys

Ikväll har det varit godis, tv och dator som jag har ägnat mig åt. Jag kollade lite på Idol, sen på någon film, sen kollade jag ju på The Secret Circle som jag sa och ätit godis! :P
Jag har ju självklart lyssnat en massa på musik också!
Vad har ni gjort ikväll? :)




Nej, jag är inte tjock och ska inte bli. Det är inte bara till mig utan till min familj också! :)

Cirkeln/The Secret Circle

Ikväll började jag titta på en nya serie (IGEN). Jag vet, jag gör det hela tiden, men det finns så många bra! Den här heter The Secret Circle som är helt ny! Första säsongen och avsnittet kom ut i veckan. Det handlar om en helt vanlig tjej, sen åker hon till den lilla staden där hennes mormor bor och får höra av några klasskompisar att hon är en häxa. Inte bokstavligt utan hon och dom andra i "cirkeln" har olika krafter. 

Den här serien påminner mig om boken Cirkeln som är skriven av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Jag har den boken men har inte kommit så långt in i den. Men både heter någonting med cirkeln och handlar om nästan samma sak... :P


Koreansk musik

Idag på spanska lektionen lyssnade jag och en kompis på hennes musiksmak: koreansk musik och typ lite japanskt eller nåt. Så jag sökte på några låtar när jag kom hem. Det är en låt jag verkligen fastnat för, haha.^^ Jag brukar aldrig lyssna på sån musik. Men den här är rolig på något sett och jag blir glad av den. Jag får känslar av att dansaaaaa!! :D
But I`m Mr. Simple du du du du du du du

Övergång

Hej!
Nu har jag suttit vid mobilen och ringt. Först ringde jag SVT för att kolla om prao, sen ringde Julia och vi pratade om hur vi ska göra imorgon och sen Tilda och samma sak.
Imorgon är det ju BlogAwards i Kistagalleria. Dit kommer flera bloggare, Ulrik Munther, Mange Makers, Jedward och Mohombi! Så dit ska jag och några kompisar åka! :D

Nu ska jag städa lite och plocka fram saker jag ska ha, sen ska jag knalla över till mammas hus.

Suddasuddasuddasudda bort dom


Jag älskar den här låten! Det är min favvo just nu. :)

Sovmorgon - pluggar

Godmorgon!
Idag har jag sovmorgon, jag har sovmorgon varje torsdag nu på höstterminen. Jag har ingen slöjd och det betyder att jag börjar 10.15, härligt!
Så nu pluggar jag till SO-provet som är tills imorgon. Nu har jag fått lite klämm på det! Jag kan lite mer nu än som igår när jag var superosäker. 
Jag såg på första avsnittet på den nya säsongen igår! Glaaaader! :)

"Rubrik"

Hej!
På teatern gjorde vi lite roliga teaterövningar, vi improviserade mycket. :D
Sen missade jag tåget precis! Så jag fick vänta en kvart, sen åt vi kinamat. Det är ju supergott!

Imorgon är det vanlig skola, sen är det musikverkstad på eftermiddan. Det är ju skoj!
Sen måste jag plugga klart till SO-provet som är på fredag. Buu, känner mig inte redo för det än...

50.05

Hej!
Det gick rätt bra för mig på Viksjöjoggen. Jag sprang 8 km på 50.05. Jag är ganska nöjd eftersom jag inte brukar springa så ofta på fritiden.
Nu ska jag käka en macka, sen ska jag åka till tåget som går mot stan sen ha teater! :D
HAPPYFACE! :D (det var faktiskt soligt!!!)

Viksjöjoggen

Hej!
Nu är jag hemma och har käkat lunch och bytt om till idrottskläder. Om lite mindre än en timme ska min skola ut och springa Viksjöjoggen! Jag, som går i årskurs 8 ska springa 8 km! Det är ju jättelångt! Jag brukar aldrig springa långa sträckor, men jag gör mitt bästa så får vi se hur det går! :)
Random bild just nu.

Filmkväll på Träffen

Hej!
Skriver bara ett snabbt inlägg nu för jag är trött och vill sova!
Ikväll var jag med Tilda på Träffen. Vi hyrde en film och kollade på, jag kommer inte ihåg vad filmen hette men den handlade om en tjej som var vuxen men hade en hemsk barndom. Det var väl sådär, det hände inte riktigt någonting i filmen.
Coooool va? :D

I did it man, i did it

Idag på cirkusen så jonglerade vi först rätt mycket. Haha, det var roligt när vi skulle vara tre och tre och göra en liten "show". Jag fick skrattattack och hela "showen" gick väl bara sådär eftersom alla failade helt...
Sen gick jag på lina! Det gick jätte bra! :)

Nu hjälper jag pappa med lite jobbsaker som inte han klarar av, jag håller på att göra blanketter åt han. Om jag gör det får jag lön. Och vem vill inte ha pengar? :D

Kreativ

Jag skriver en bok just nu. Det handlar om en tjej och blablabla... Jag tycker det är riktigt roligt att skriva berättelser och manus. När jag gick i 3:an skrev jag en liten teater som jag och några kompisar sen visade upp på skolavslutningen för klassen och alla föräldrar! :D Haha, då var jag prinsessa, en annan var en clown, en var kung och den sista kommer jag inte ihåg. Men det var riktigt roligt!
Tidigare idag fick jag lust för att rita. Så jag sökte på Mumindalen på google och har än så länge ritat av Mumintrollet, Lilla My och Snusmumriken. Jag tänkte rita nästan alla i Mumindalen! :P

Och jag har INTE kalkerat, jag har tittat på en bild och ritat av. Fast ioförsig så var det inte så svårt men nöjd kan man va ändå! :)

11 september

Idag är det 10 år sen World Trade Center kraschade och många dog.
När jag var i New York var jag i byggnaden bredvid där dom två "tornen" hade stått.
Gud vad hemskt att vara med att va där då det hände..

Nu ska jag gå och sova!
Godnatt! :)

Tja nu ska jag städa mitt rum

Jag städade tidigare idag och hade lust för att göra en halvdålig film av det. Men jag lyckades ändå rätt bra eftersom min dator blir jätteseg när jag ska redigera filmer. Men det blev ändå skillnad av vad det gäller städningen!
Hahaha, jag vet, inte roligaste videon men whatever.

90210 säsong premiär!

Jag är glad! Jag har längtat efter att få se 90210 igen, och om två dagar börjar den nya säsongen. Fast det är i USA vad jag vet, och inte här i Sverige. Sverige är ju lite efter vad det gäller tv-serier...
Det stod på Facebook. Så detta får jag inte missa! :)

Subway

Idag gick jag, Elin och Julia till Subway! Alla köpte varsin meny. Jag tog en macka med grillad kyckling, äppeldricka och en kaka! Det var jättegott! :P
Sen kikade vi in den stora nya busshållsplatsen, skönt att dom är klara snart.
Nu ska jag gå upp i soffan och kolla om det är något bra på tv:n. Jag kanske bloggar mer ikväll! :)
Bild från i somras.

En smart Amanda

Jag klantade såklart till mig och spillde läsk på min madrass direkt efter förra inlägget. Så Julia sprang och hämtade hårtorken så torkade vi allt! Sen tog vi en massa kort och har suttit en del vid datorn. 
Imorgon har vi pratat om att vi ska gå till Subway! Yeay! Kakorna där är supergoda och mackorna där är också goda, fast kakorna är bäst! :)

Hos Julia

Tjenare!
Jag är med Elin och Julia nu. Jag och Elin ska sova här hos Julia! :D
Vi har snackat, skrattat, hoppat liiite studsmatta, käkat chips, druckit läsk och lyssnat på musik!
Elin hälsar att hon: är en rosa, turkos och fluffig blomma, kattkex. :)
Fråga mig inte varför eller vad hon menar, haha.^^
Nu ska jag gå tillbaka till mitt så ha en bra kväll så hörs vi imorn! :D

Sweet dreams

Wäääääää. Jag skulle söka på 90210 och på ett namn på en tjej som är med där, så kom det upp äckliga, fula, hemska bilder istället!! :O USCH! Litet misstag där, så jag tryckte ner sidan på en gång... Jag behöver inte säga vad det var, ni får föreställa er själva om ni vill.
Nu ska jag sova! Godnatt!

Musikåret på Viksjö

Här är två videos från (rubriken) min skola. Det visas en massa uppträdanden och jag är med i kören så jag syns väldigt tydligen i del 2. Men snälla, titta inte så noga på mitt ansiktsutryck och så. Jag mådde ganska illa och kände att jag skulle svimma... Men jag hade roligt, även om det inte syns så mycket!


Jippi!

Nu ska jag käka, sen ska jag iväg på cirkusen! Ska bli roligt. Jag hade tänkt att gå på lina och jonglera, mina favoriter just nu! :)

Cooperstest och musikverkstad

Hej!
Idag hade vi cooperstest på eftermiddagen. Vi skulle springa 2 km för att mäta vår kondition. Jag sprang på 10,30 minuter och har alltså ganska bra kondition. Så jag är rätt nöjd :)
Sen hade vi musikverkstad. Vi gjorde inte så mycket. Vi sjöng på våran sång som vi ska spela: What The Hell med Avril Lavigne. Sen spelade jag lite keyboard, ja, för er som inte visste så ska jag spela keyboard denna termin. Men det är jätteroligt så det kommer nog bli bra!

"Man blir snabb i vad man springer med"

Vet du vad jag blev?

Jag blev Sockersöt

Klicka på bilden för att komma till sidan, annars ser du länken på bilden! :)
Såg testet på några bloggar så fick lust att testa själv. ^^

Calle Flygare

Hejsan!
Jag har inte kunnat blogga så mycket för att jag har haft många läxor, och aktiviteter och helt enkelt fullt upp med annat!
Men jag är riktigt glad just nu!
Idag var nämnligen FÖRSTA teater lektionen på Calle Flygare. Det var jätteroligt! Vi höll på i 3 timmar och 15 minuter. Vår lärare var han i telia reklamen, ni vet pappan. När dom sitter på båten pappan, dottern och sonen, och barnen lyssnar på musik. Och han ropar: (killens namn), är det grunt där framme? JOSSAN! Haha vad jag tyckte jag kände igen han!
Jag hade iallafall skitkul och jag redan längtar tills nästa gång! :D

Tjaba

Hej!
Idag var jag med Tilda. Vi skulle plugga men vi gjorde väl mest en massa annat. Men jag har nästan blivit klart med min matte läxa så det är väl skönt, men vi har ju fler och det får man väl stå ut med. Men nu är jag riktigt trött och ska sova. Så god natt! :)

Kläderna för länge sedan


Jag valde jeansen och "baseball" tröjan. Det var rätt länge sen jag hade dessa två klädesplagg så det är väl bra att dom kommer till användning nu! :)
Nu ska jag börja gå till skolan! Vi ses!

Wakie

Godmorgon!
Jag är faktiskt jätteglad för att idag vakndade jag 05.50 av mig själv av någon konstig anledning. Fast det kan ha varit av regnet utanför eller något. Men grejen är det att jag vaknar knappt av min egen väckarklocka, och den skulle ringa 06.30.
Nu sitter jag här i mysbyxor och sovtröja, så jag ska ta och ta på mig andra kläder.

Kvällssnack

Jag köpte ett par utegympaskor och en vattenflaska idag på Stadium. Jag är faktiskt riktigt nöjd! :)
Jag tog några bilder för några minuter sen men jag lägger inte in dom på datorn ikväll utan jag gör det imorgon. Sen var jag också på ElGiganten. Jag kan inte se ElGiganten utan att gå in där. Så vi kollade på systemkameror, jag älskar! Sen fick jag mig ett USB-minne med 16 GB! Kan behöves för min del :)
Snabb och enkel bild bara för nuet.

Känn dig fri

Inte riktigt en ny låt, men den är bra! :D Haha, en av killarna i gruppen kom och pratade med mig, Tilda och Elin när vi var på UNG08. Lagom kul när jag inte kände igen han...

Nyklippt!

Efter skolan gick jag hem och sen skjutsade min mamma mig till Jakobsberg C. Jag är inte så lat som ni kanske tror utan jag och mamma åkte och köpte gympaskor till oss efteråt, ni får se lite senare!
Men jag var iallafall och klippte håret. Jag klippte bara topparna eftersom jag vill spara och få längre hår. Sen bad jag frisören att ha min bena i mitten, jag kände knappt igen mig efteråt, haha.^^

Dagens outfit

"Pippi tröja", vitt linne och svarta byxor :)
Haha, jag såg nu att jag glömt skriva s:et på dagens outfit. Jaja...

Kvällen min

Hej!
Nyss satt jag och gjorde matte läxor. Nu har jag börjat förstå lite mer av det vi jobbar med, haha.
Sen har jag lyssnat på en massa musik.
Nu ska jag kolla ett avsnitt av Hellcats, sen ska jag antagligen sova.

You make me happy

Även om det inte är många kommentarer, så blir jag riktigt glad!
Jag älskar att få kommentarer och att det är så många som vill följa mig på bloglovin, så fortsätt med det för jag tycker det är jätteroligt! :D

Fighting with the shadows in your head


Den här låten är med i Karate Kid och jag älskar att sitta och lyssna på den! Den är så lugn men så bra.

Ögon


Redigering verkar ha blivit min nya hobby, haha.^^
Jag ändrade lite ögonfärger. Fast ingen såg väl direkt "normal" ut. Den som såg mest normal ut är väl dom blåa ögonen högst upp till vänster. Men skoj ska alla få ha.

Happy

Jag är så nöjd! Jag redigerade en bild på 2 personer där det var en tant i bakgrunden på stranden, så jag tog bort henne ur bilder jag resultatet blev riktigt bra! :D Men jag lägger inte upp bilden här på bloggen.
Jag kollar på Another Cinderella Story nu. Det är den filmen där Selena Gomez är huvudrollen. Jag tror jag har sett den förut, men den är väl bra. Den går på 5:an iallafall.

Vad gör ni idag? :)

Min morgon vid datorn

Hej!
Idag vaknade jag vid 10 tror jag. Sen dess har jag suttit vid datorn och lekt och redigerat i photoshop! Jag är ju absolut inget proffs så man får prova sig fram lite.
Kameran laddar just nu men jag ska lägga över några bilder som jag ska prova att redigera. Önska mig lycka till, haha.^^

Ser ni två skillnader med mig? En har jag tagit bort och en har jag lagt till.

Sängen väntar

Nu ska jag sova. Det är väldigt sent nu och jag är trött. Jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig för länge sen, men då fastnade jag här. Men godnatt och sovgott ni som inte redan gör det! :)

Min livs första bild i photoshop

Jag vet, jag är medveten om att jag har haft en lite äldre photoshop hemma men har aldrig använt den... Men nu slår jag till! Fast nu använde jag mig av Photoshop cs5. Jag kollade på guider, så jag har inte gjort det själv, eller jag har gjort det själv fast med mycket bra hjälp!

Jag gjorde bara en text just nu och det kanske inte ser så svårt ut, men för en nybörjare som jag så är det inte alltid lätt. Men vad tycks? :)

Photoshop

Hejsan!
Jag laddar ner testverisionen av Photoshop just nu. Ska prova på det i 30 dagar så får vi se hur bra det är.
Men det laddar väldigt länge så jag får stå ut ett tag till och blogga lite under tiden.
Ikväll tittade jag på Hellcats, Pretty Little Liars och en film på R som gick på 6:an och US Marshals. Riktigt trevlig kväll har det varit! :)

Såhär såg jag alltså ut idag ↑

J-j-j-julia

På eftermiddagen träffade jag Julia! Vi pratade mycket, dansade, lyssnade på musik, tog kort. :)
Sen gjorde vi några videos när vi skulle berätta om oss själva eller nåt på 10 sekunder, haha.^^

Slimi Jimi Bubby Boy


Jag kom just på att jag fick en kommentar för rätt länge sen, som undrade om jag kunde visa lite runt i mitt hus. Först och främst vill jag att ni skriver era namn så jag vet vilka ni är. Sen kan jag inget lova, men kanske om jag orkar så gör jag en liten video.

Jag har kollat på Pretty Little Liars, lyssnat på musik och ätit godis ikväll! Riktigt mysigt har det iallafall varit! Men nu ska jag sova! Så godnatt och här vi ni en låt, MOVES LIKE JAGGER:

Hungern tar över

Hej!
Jag har varit i Jakan idag, hittade lite saker där!
Just nu sitter jag och räknar matte. Jag har läxa och jag är inte bäst på matte så jag behöver lite tid till det. :)
Snart ska jag käka lunch. Blir väl något enkelt bara.
Jag har alltid gjort mål för mig att jag ska läsa mer och framförallt läsa UT alla mina böcker! Jag ska verkligen kämpa så jag får mitt mål avklarat! Jag är alltid intresserad av nya böcker, men har svårt för att läsa ut dom...

Subway i Jakobsberg!

Hej!
Idag efter skolan var jag med Tilda. Vi cyklade till jakan och kollade lite. Dom har ju skaffat Subway där! Det är ju fantastiskt! :D Subway kakor, åhhh dom avgudar jag! Dom är jättegoda och jag älskar dom. Himla gott asså! ^^
Nu sitter jag i soffan och käkar i mig godis, hihi.^^ Jag ska kolla på Pretty Little Liars nu. Det är alltid lika spännande och ni vet dom sista sekunderna innan avsnittet är över, då händer det alltid något jättespännande så man vill fortsätta kolla! Så det är det jag ska göra ikväll, om inte kolla på någon film också! :P

Godnatt

Nu ska jag gå och sova!
Jag har haft rätt ont i ryggen idag så det blir skönt att få vila!
Imorgon börjar jag 8.10, så jag går upp rätt tidigt då. Sen ska jag vidare till mamma på eftermiddan.
Sweet dreams!

Parakro

Hej!
Nu är jag nyduschad och fräsch! Känns bra!
På cirkusen hade jag, Kim och Elin parakrobatik. Det var roligt, det gick väl sådär, haha.^^
Denna termin hade jag tänkt lära mig jonglera, gå på lina och bli mycket vigare! :)
Jag ska snart gå och lägga mig, men innan det läsa igenom min engelska läxa jag har tills imorgon.
Kram! :)

:)

Hejsan!
Alldeles snart ska jag åka iväg till cirkusen!
Idag har jag varit med Tilda. Vi redigerade lite på våran musikvideo, satt vid datorn, åt och skrattade!
Sen har jag lärt mig spela introt på låten What The Hell. Jag försöker lära mig resten också men det är väldigt svårt! Allting på samma gång och höger och vänster...
Jag och Tilda förra skolavslutningen!

Sovmorgon

Hej!
Idag har jag sovmorgon, så jag börjar 10.15. Skönt va? :)
Så jag har tagit det lugnt och fixat mig, lyssnar på musik och sitter vid datorn.

Såhär ser jag ut idag: Ljusa jeans, vitt linne och Nerdy Bird t-shirt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus