Jag och min hjärna om 1D

Ni som inte är speciellt intresserade av One Direction eller något behöver inte läsa. Jag kände bara för att dela med mig lite av One Direction prat och grejer! Jag skickade nyss en bild till dom som finns under deras "foton & filmklipp av One Direction" på facebook nu. Yeay! Dom sa att man skulle skicka en bild och säga varför man har röstat på WMYB för The British Single. Och självklart har jag röstat och skickat in bild! ↓
Sen har jag läst på flera ställen att dom kommer hit till Sverige på deras world tour. Jag har läst att andra har sagt det men inte från dom men jag hoppas verkligen att dom kommer hit. Jag fick typ halvt problem att andas när jag läste det och flög upp ur stolen av glädje. Så svik mig inte nu! ♥
Hihi^^

Hej

Hej!
Min blogglust har försvunnit en del dom senaste dagarna. Men det kommer väl igen senare. Idag har jag en låång sovmorgon och börjar skolan 12.10. Jag gick upp vid halv 9 ändå. Men då fixade jag mig, läste i min bok (läxa) och har suttit vid datorn ett tag och varit inne på twitter, tumblr och skrivit på en One Direction novell. Hihi^^
Klicka på bilderna för komma till min twitter/tumblr. :)

Twitter tjej hej här är jag

Hej!
Jag twittrade precis en massa till One Direction. Jag och alla andra directioners gör det för att få dom hit till Sverige. Bra va?! Om du gillar dom och inte twittrat till dom kan du göra det eller kl.23.00 när alla andra gör det igen och så skriver du: #SwedenWants1D because #SwedenLoves1D

Länkbyte - Louise

Hej! Nu gör jag ett länkbyte med denna söta tjej! Klicka på hennes header eller HÄR för att komma till hennes blogg.


Snart cyklar jag iväg på stället



Jag åker snart, jag måste bara stoppa i mig något att äta innan! Så ha det så bra!

Jag har blivit hes!

Jag vet inte vad det är med mig. Jag sitter hemma och pratar med min webbkamera. Och använder en jätteful röst som låter som typ en hes Kalle Anka. Sen spelade jag in en 13-minuters lång video i onödan, för jag tror ingen förutom jag kommer att se den. Vad kul man kan ha va? Jag sitter och funderar på om jag vill och vågar lägga ut videon på mig (inte den långa). Men njaa... Det blir nog dunderpinsamt och det kanske inte blir så kul... Fast jag kanske kan göra om videon och ha med små snuttar och lite annat. Men jag vet inte än och om det blir nåt så säger jag väl till.

 


Laddar över bilder och videos

Hej!
Jag har snart lagt till lite fler bilder och videos på datorn. Jag har ju inte haft denna dator så länge så jag har inte så många bilder som jag hade förut... Så nu kommer det lite nya!



Det tar nog inte en timme som det står... Men det tar ett tag för att minnet var helt fullt. Så jag återkommer när allt är klartt!

Good morning!

Tja! Klicka på "Play" så får du veta vad jag ska göra idag! :D


Good mornin


Hej!
Vaknade för ett tag sen. Men satte igång datorn direkt så har inte gjort något annat mer intressant. Jag känner mig som en katt just nu... Jag hårar jättemycket!!! Allt hår bara ramlar av och inte vet jag vart allt hamnar, men under mina fötter garanterat! Åhåhå, jag har alltid velat ha långt hår men bu så jobbigt det kan vara ibland!


En paus för bloggning

Min dag typ. Jag vaknade lite senare och så har jag gått till Ica också. Men ni ser hur långt jag har kommit. Får se om jag hinner med resten idag. Jag räknade lite matte och det var inge kul. Vi håller på med algebra och jag tycker det är svårt och jobbigt. Då är det inte kul att sitta hemma och inte fattar vad man gör för fel!

1D på tv snart!

Alla directioners, kolla hit! Sätt på barnkanalen på tv:n för om bara några minuter är det Fredagkväll med Malin där One Direction är med och blir intervjuade! Wihooo! :D



Chokladmuffins med hallon

Jag bakade idag, och det blev rätt bra! Jag hoppas dom inte blev för torra bara... Jag ska ju bjuda på dessa imorgon på mentorstiden i skolan, så jag hoppas att dom blev bra, för jag har inte smakat än!

Skrämd av kameran, cool tjej...

Hej!
Haha, jag är konstig...
Jag spelade in en massa videos till Harry Styles och One Direction där jag bara pratade på, och ingen ska skickas till dom och ingen kan ses av någon förutom mig... Men min kamera hade lite batteri och så stängdes den av automatiskt och jag blev jätterädd och hoppade till! Usch.. Jag trodde på riktigt att det vandrade runt spöket omkring mig... Ingen kul känsla...

Ärvd tröja

Tjoo! Ett litet kvällsmeddelande. Jag fick en ny tröja in i garderoben! Kul att brorsan inte har sett tröjan på flera år och så är den alldeles för liten så att jag kan ta över den! :D


I need that one thing

1D´s musikvideo till One Thing ligger tvåa på musik på youtube. Låt oss få den på första plats och klicka klicka klicka! Det skadar inte och dessutom kommer du inte ångra dig för att den är så bra. Både låten, dom och musikvideon! :D
pic.twitter.com/pwsQgi3t

Öga

Hej! Jag har blivit mycket mer intresserad av att teckna. Det är faktiskt kul, om det går bra! Jag har kollat på flera guider och försökt lära mig! Jag har bl.a kollat på en guide på hur man ritar realistiska ögon. Vilket jag lyckades helt okej med. Jag blev ganska nöjd eftersom jag inte är så duktig.
Mitt resultat:

Bästa filmen!

Filmen går faktiskt just nu på tv. Men den är slut snart, men den är riktigt bra! Men kolla på den!

Fredag den trettonde

Yeah man. Imorgon är det fredag den 13:de och kallad "otursdagen". Fast jag brukar inte få otur den dagen, men man vet aldrig vad som kan hända... Imorgon ska jag och några kompisar hem och kolla på någon film. Jag tror det blir Bring It On. Men jag lyckades inte ladda ner den så vi får se hur det blir.

Nu ska jag iallafall sova. Ha det så bra!

Förlåt för dålig google bild just nu, men hinner tyvärr inte fixa något annat.


Tjat tjat tjat som går om och om igen

Hej.
Haha, rubriken ja... Jag är nytt fan av 1D så ni får väl stå ut med mig. Men här kommer bilden som jag gjort. Rätt nöjd även fast jag klantade till mig rejält på en ful ful grej. Men annars, vad tycker ni?
Förresten måste jag också bara säga att killarna har ju blivit nominerade till The British Awards "Best British single". Det är ju awesome!! Rösta här: http://www.brits.co.uk/voting


Grattis Zayn!

Wiho! Idag fyllar Zayn Malik i 1D 19 år. Och det firar jag med en gimp gjord bild och en "handgjord" bild av mig. Sen ska jag skriva på facebook, twitter och här. Happy birthday to youuuuuuu!



Är ännu inte klar med andra bilden. Men jag lägger upp den senare! :)

Fjärilscupcakes



Ja, jag har ju alltså bakat idag. Det krånglade till sig men sen kom jag rätt i spåret igen och titta så det blev!
Det stod också att det skulle ta 10 minuter att göra undre "kakan", men för mig tog det 45 minuter, hehe. ^^

Rosa, vit & lilablå

Hej!
Idag (igår) var jag i Kista med min mamma. Jag köpte ett par nya sneakers och kollade på bion The Darkest Hour. Filmen var faktiskt väldigt bra och inte speciellt läskig. Den var mer rolig och lite spännande. Men den var iallafall mycket bra! Sen fick jag nya skor som är jättesnygga och som det dessutom var halva priset på. AWESOME!

 


Step Up 3

Förlåt att jag skriver kanske väldigt mycket om tv, filmer och serier just nu. Men jag kollade på No Strings Attached tidigare och den var bra! Sen har jag precis kollat på Step Up 3. Och den var riktigt bra!! Det är en riktig dansfilm men som är otroligt bra och så dom dansar, det är grymt!





Åt hemmagjorda popcorn också, men dom smakade inte bra...

No Strings Attached

Hej!
Det gick inget bra alls på tv:n ikväll, så jag och mamma bestämde oss för att hyra en film. Då fick det bli No Strings Attached. Jag har bara sett små delar av den så det blir väl kul att se hela. Jag ska återgå till tittandet nu så jag inte missar så mycket av filmen!


Sleep over party

Elin och Christel sov över här inatt också. Det var skoj! Vi pratade mycket och spelade en massa gamla spel och lite annat. Fun fun fun!
Hehe, dom andra fick mindre bäddar och jag har min stora säng!

Fotografering och bio

Hejsan allihopa!
Jag har inte bloggat så mycket för jag har varit med en massa kompisar.
Igår hade jag och 4 till en liten fotografering. Sen åkte vi till kista och kollade på bion New Years Eve. Den var bra tycker jag! Det är himla roligt att se så många skådespelare och kändisar som man verkligen känner igen och alla är dessutom med i en och samma film.
Vi tog många bilder men jag orkar inte gå igenom alla och lägga upp så ni får 3 när dom flesta var med! :)

One Direction

 
Hej!
Idag var jag med Julia och vi tog lite bilder och bland annat pratade om One Direction, kollade på en massa bilder och lyssnade på deras musik. Jag har inte varit ett "fan" av dom förut, men nu är det så igen, att jag gillar ännu ett pojkband. Alla är söta och väldigt snygga! Men just nu har jag mest crush på Harry och Louis.
 
 
Har även gjort klart min fina bakgrundbild på datorn. Om ni inte visste så är det Harry och Louis högst upp i vänstra hörnet.
 

What I want

Det finns många saker jag vill testa och prova på. Men jag skulle väldigt gärna prova på pardans och gå på gitarrkurser. Pardans kanske inte låter som mig, men jag tycker faktiskt det är jättekul, även om jag bara har dansat i skolan och hemma. Gitarr tycker jag också är roligt. Men för mig är det inte alltid så lätt att lära sig själv här hemma, så jag skulle vilja gå och ta kurser i gitarr.

Before I die...

I want to
(we♥it)

Föräldrafällan

Hej där!
Nu har jag precis kollat klart på Föräldrafällan som gick på fyran. Jag älskar såna här filmen när det är två tvillingar som byter plats med varann och sen får tillbaka hela sin familj igen, om ni förstår. Men jag tyckte iallafall filmen var väldigt bra och rolig!

Nytt år, ny design

Nu har jag lagt in den nya designen, men det är fortfarande några småsaker som behövs fixas och som jag inte riktigt fattar hur man gör... Men jag ska försöka fixa det. Jag hade inte tålamod att vänta längre så la in designen på en gång bara. Annars, vad tycker ni?
Jag är ju som sagt inget proffs på att göra designer och sånt, men det blev nånting iallafall!

Gott nytt år på er!

Nu är 2012 här. Jag har inga speciella planer för året, och inte nyårslöften heller...
Jag gör så att jag tar det som kommer och lever i nuet och blickar inte fram eller bak utan stannar där jag är just nu.
Jag tog en massa bilder på fyrverkerierna också. Vi hade inga egna men vi bor på sån bra plats så vi kan se väldigt många! Jag lyckades iallafall få några bra bilder, även fast kameran inte betedde sig som jag ville.
Har ni några planer för året? Eller har ni några nyårslöften? Berätta!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus