Heyoooo

Tjenare. Jag är på Gotland och har varit här sen i Söndags. Vädret här är väl bra, gissar jag. Jo men bättre än det har varit tidigare iallafall. Vi badade igår och idag. Fast idag var det jätteblåsigt och hur mycket vågor som helst, men vattnet var superskönt! Sen spelade vi minigolf och självklart förlorar jag för jag suger på det... 
 
(Asså jag har en massa bilder som jag försökte lägga upp men det visar sig att det inte vill funka... Så det får väl bli ett tråkigt inlägg utan bilder.)

Dag 30 – En bild när jag var liten

 

Dag 29 - En bild på mig och min närmaste vän.


Gotland

Hejsan hoppsan!
Nu kanske det inte bli någon bloggning på en vecka, för jag åker till Gotland imorgon!
Och igår var jag på Bruce Springsteen konserten i Göteborg så kunde inte blogga då heller. Men om internet finns där vi ska bo i veckan så kanske jag slänger in några inlägg.
 
 
Jaha vilken rooolig bild det fick bli. Från Görvälndagen  :)

Dag 28 - En dålig ovana.

Nu blev jag osäker. Är det vana eller ovana? Något jag gör ofta eller inte ofta? Vi kör på ofta...
Jag iallafall brukar ha svårt att komma upp tidigt på morgonen och har lätt för att stanna uppe länge på kvällen. Vilket jag egentligen inte gillar. Man får ju mer gjort på dagen om man går upp tidigt. Men det går inte för mig... Speciellt inte på skoldagar :S
 

Dag 27 – Mina rädslor.

Mina rädslor? Hmm.. Den var svår.
Jag är lite mörkrädd och oftast om jag är ensam hemma. Det är inte kul då!
Asså om det är kolsvart i huset och så ska jag gå ner till köket, eller om man är påväg hem och går ute i det kolsvarta... Då får jag spring i benen!
 
 
 

Dag 26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.

Det finns så mycket jag saknar men väl när jag får frågan så är det så lite jag kommer på. Men en tid jag saknar var när 1D var i Sverige. Jag hoppas det kommer fler såna dagar, dom var alldeles perfekta. Vad mer saknar jag? Faktiskt så saknar jag att praoa. Min praoplats på Stadsteatern var grym och alla dagar där var jätteroliga. Jag fick träffa en massa skådisar och se på en av dom bästa musikalerna jag sett 2 gånger. 
 

Dag 25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.

Sola, bada, vara någonstans utomlands där det är vaaarmt! Sverigevädret är ju inget skoj direkt. Idag var det iofs soligt och varmt. Så jag åkte och badade och från ingenstans i det fina vädret så började det regna...
 

Dag 24 - En bild på mig och en kompis.


Min tårta

Jag gjorde en tårta "till" One Direction också! Jag dekorerade den så länge att det började smälta, hehe. Men den skulle bli fin, det var det viktigaste enligt mig. Senare skulle jag släppa upp en röd ballong i luften, meeen jag hade inge helium. Så jag tog en vanlig ballong och sen åkte jag och mamma till Bruket och ställde oss på toppen och försökte få iväg den. Den flög ett tag men sen hamnade den på marken. Så jag gjorde så att vi gick till vattnet så kastade jag i den där. Där flöt den iaf iväg...
 

Skåne bilder

 
Jag orkar inte skriva så mycket om Skåne. Men vädret var inte så kul men jag och mamma åkte ändå till stranden och tog en massa bilder. Sen den sista bilden är från vårat (jag, bror och kusinernas) disco. Vi hade föräldrafritt så vi satte på gammal salsamusik utomhus och dansade som jagvetintevad. Sen fick vi en drink med hallon i. Mumsbums! Det var riktigt kul iallafall!

Grattis 1D!

Nu detta klockslag var det exakt två år sedan One Direction bildades. ÅÅååh, härligt ögonblick!
Jag är så glad för att dom har kommit så himlans långt. Dom är UNDERBARA!
 
Deras första bild tillsammans <3

Dag 23 – En sång som får mig att gråta.


Bloggpaus?

Hej.
Nu är det natt hihi, och jag tänkte sova men hamnade här. Jag vet inte vad som hänt med min bloggning, men jag har tröttnat lite... Eller något. Jag funderar på att ta en bloggpaus, så återkommer jag när jag är på mer blogghumör. Det känns ju bättre. Fast grejen är det att jag har ju inte så många besökare så det spelar nog inte så stor roll. Men det kanske blir en bloggpaus nu, om ni inte får några inlägg i veckan, vem vet...
 
 
Varför jag har mössa på mig, jo för att det blåste som sjutton gubbar och jag gillar inte att ha en massa flygande hår i ansiktet. Dessutom var det inte så varmt som det kanske såg ut att vara...

22 - En sång som får mig att må bra.

 
 

21 - Tre saker som finns i mitt rum.

  
Hehehe, vem säger att man inte kan ha påskägget och tomteluvan framme under sommaren? 

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat.

  

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.


Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.

 
          

I Skåne

Hejheja!
 
Nu får vi se hur detta inlägg blir eftrrsom jag bloggar från mobilen. Jag är somsagt i Skåne nu. Här är det ju inte det bästa vädret, det regnar, fint väder, regnar osv...Men jag var ändå vid havet idag och doppade fötterna och tog en massa bilder. Jag är ju ett stort fan av superman så många supermanbilder blev det också. Men dom får ni se sen när jag kommit hem. Hejdåååå!

Dag 17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.

 
Bilden är från när jag var modell för en dag i februari. Jag blev nog nöjd med nästan alla bilder där :)

Dag 16 - En bild som är över ett år gammal.


Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder något.


Inköpt från Paris

I Paris är det ju lika dyrt som här i Sverige men jag köpte ändå lite grejer. Jag är en sån som samlar på souvenirer och självklart har jag då köpt ett litet Eiffeltorn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musée Du Louvre

Tjollahopp!
Vi var inne på Musée Du Louvre också. Det är det kända muséet där tavlan på Mona Lisa och skulturen på Afrodite finns. Det var gudomligt stort. Man kunde också se hur Napoleon bodde. Hans "arbetsrum" var ungefär lika stort som hela min övervåning. 
 

Sacre Coeur

Vi åkte till Sacre Coeur också. Vilket är en jättefin och stor kyrka. Därifrån kunde man också se ut över staden. Vi var inne i kyrkan också men där fick man inte ta kort. Men det var sjukt fint.
 

Dag 14 - Din profilbild på facebook.

Ja, jag har inte orkat byta bild så jag har fortfarande denna från Modell För En Dag.
 

Eiffeltornet

Hej!
Jag tänkte blogga lite om hur det var i Paris men får se hur mycket jag hinner. Jag åker nämnligen till Skåne senare idag. Så nu ska jag snart packa om till nästa resa! Men Paris var UNDERBART. Det var hur vackert som helst och att vara uppe i Eiffeltornet och se över hela staden var grymt. Vi var uppe i Eiffel tornet två gånger, en gång på dagen och en på kvällen. På kvällen lyste det upp och typ en gång i timmen så började de "glittra". Det 
           

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.

Jag har varit med om så många saker. Men New York är en av dom bästa. Det är en underbar stad enligt mig och alla man träffade där var jättetrevliga och dit vill jag gärna åka igen. Plus att jag älskar att resa!
 

Dag 12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig

  1. När jag var liten var jag rädd för utklädda människor, nu är jag en av dom som klär ut sig. Haha, ja... Jag har inget emot att klä ut mig till vad som helst och gå ut på stan, nepp!
  2. Jag kan lätt få ångest över småsaker. Typ om jag inte säger "Tack för maten" eller "Tack för skjutsen". 
  3. Jag gillar inte att vara i ett rum utan att ha stängd dörr. Kan det komma från min rädsla för tjuvar när jag var liten? Kanske. Jag vill hellre ha stängd dörr än öppen.
  4. Jag älskar att äta. Men jag gillar inte hur man själv och hur andra ser ut och låter när man äter. 
  5. Jag gillar inte alls när folk petar på mig eller rör vid mitt hår och sånt.
  6. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande.
  7. Jag har praoat på Stadsteatern och det var något av det roligaste jag gjort. 
  8. Jag gillar att sova men hatar att vakna, för då ser jag alltid ut som en häxa och låter dessvärre som en också...
  9. Jag älskar höjder och när det går fort, och luftgropar, hihi.
  10. Jag suger på att komma på såna här saker om mig själv.
  11. Jag har aldrig brutit något ben i min kropp.
  12. Jag har varit med i tidningen 2 gånger och på tv en gång.
  13. Jag har en konstig familj...
  14. Jag/min kropp är superkänslig. Speciellt när jag var mindre så fick jag problem med mina kläder om dom hade kliande lappar eller stora sömmar som på strumpor.
  15. Det finns inget på mig som jag vill ändra, jag är nöjd med mig själv. :)
 

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten.


Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

 Svaret på denna dag blir självklart min familj och mina vänner. Dom betyder allt för mig och jag skulle dö om jag inte hade dom.
 



Dag 9 - Fem bilder från ett minne 2011.


7 timmar kvar

Ja, nedräkningen är igång. Det är 7 timmar kvar innan taxin kommer och hämtar oss. ÅÅÅÅÅÅh, det ska bli så himlans kul! Får hoppas på ett bra väder och att vi får det bra men det får vi nog. Så detta blir nog sista inlägget innan vi lyfter. Men det kommer komma några tidsinställda också.
 

Hur?

Hjälp mig! Jag fattar inte hur man bäddar in en video från Youtube till bloggen. Jag kunde det förut men nu där dom har ändrat hela blogg.se så går det inte längre. Någon som har något tips eller kan förklara hur denne saken fungerar? 
 
 

Paris om lite mindre än 12 timmar

YEAAAAYYY!
Halv 6 imorgon bitti åker vi hemifrån och till flygplatsen. Senare flyger vi iväg till Paris. Aaaaah, jag längtar!
Har packat klart allt nu, vilket känns skönt. Jag har alltid lite problem med packning. Vad ska man ha för kläder med sig? Ska jag ha det? Vad? Lalalla. Så nu är iallafall allt klart och nu är det bara att vänta tills att taxin kommer + sova såklart. 
 

Dag 8 - Två saker jag längtar efter.


Dag 7 - Någon jag saknar.


Dag 6 - En blogg jag läser varje dag.


Tränar franska...

Hej!
Jag tänkte att jag åker till Paris snart så har jag laddat ner en app på mobilen där man kan lära sig lite franska. Och jag suger på detta språk.... Jag läste av något och min pappa bah, Nej? Det heter bugdhojihiAO. Men jag ska lära mig lite iallafall hade jag tänkt. Det blir väl kul men pinsamt när jag kommer dit och säger fel. Men det ända jag kan PÅ RIKTIGT (trodde jag) är Je t´aime. Mihihi. Så det kan jag ju gå runt och säga till alla jag möter.
 

Inköpta grejer

Jag åker ju till Paris om 4 dagar (WOHOO, YIHAA!), och idag var jag iväg och köpte lite grejer som jag ska ha med mig dit och lite annat.
 

Dag 5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.


Dag 4 - En gammal bild.


Dag 3 - Fem bilder som gör mig glad.


 

Dag 2 - En person(er) som betyder mycket för mig.

 
Mina vänner :)

Dag 1 - Tio sanningar om mig.

 
1. Jag är kvarts finsk. Alltså min mormor är från Finland. 
2. Jag hade blå ögon när jag var mindre och nu har jag typ gröna/orange.
3. Jag är bra vän med min familj. Vi bråkar nästan aldrig längre.
4. Jag älskar att stå på scen.
5. Jag gillar att vara så galen som jag är. Jag skäms inte utan det är bara roligt!
6. Jag irriterar mig stort på när folk tuggar med öppen mun.
7. Jag kan inte leva utan musik.
8. När jag var liten blev jag sur för allt. Till slut fick min familj följa mina "order" för att inte jag skulle bli arg.
9. Jag kan vara väldigt glömsk ibland.
10. Jag suger på att städa, speciellt utan musik.
 

30 days

Eftersom jag inte alltid vet vad jag ska blogga om så börjar jag med detta. 
 
1 - Tio sanningar om mig.
2 - En person som betyder mycket för mig.
3 - Fem bilder som gör mig glad.
4 - En gammal bild.
5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 - En blogg jag läser varje dag.
7 - Någon jag saknar.
8 - Två saker jag längtar efter.
9 - Fem bilder från ett minne 2011.
10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 - En bild som är från när jag var liten.
12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig
13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 - Din profilbild på facebook.
15 - En bild jag har tagit som betyder något.
16 - En bild som är över ett år gammal.
17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 - Tre filmer jag sett och gillat.
21 - Tre saker som finns i mitt rum.
22 - En sång som får mig att må bra.
23 – En sång som får mig att gråta.
24 - En bild på mig och en kompis.
25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 – Mina rädslor.
28 - En dålig ovana.
29 - En bild på mig och min närmaste vän.
30 – En bild när jag var liten

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus